ΑρχικήinetΗ Adobe μετονομάζει το Flash Pro ως Animate CC

Η Adobe μετονομάζει το Flash Pro ως Animate CC

Η Adobe ανακοίνωσε εχθές ότι μετονομάζει το Flash Professional CC ως Animate CC. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Αnimate CC θα είναι ένα κορυφαίο Web animation εργαλεία για την ανάπτυξη περιεχομένου HTML5

Adobe animate cc

Ως μέρος της σουίτας λογισμικού Adobe Creative Cloud, το Animate CC θα σας επιτρέπει να εισαγάγετε και να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες, διανυσματικά γραφικά και εικόνες από τη βιβλιοθήκη του Adobe Stock μέσα από την επιφάνεια εργασίας της εφαρμογής. Το ενημερωμένο λογισμικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016, θα εξακολουθεί να υποστηρίζει αρχεία Flash (SWF) και AIR formats.

Η κίνηση αυτή της Adobe βασίζεται στην πρόθεση της εταιρείας να υποστηρίξει τα νέα πρότυπα του παγκόσμιου ιστού και παροτρύνει τους δημιουργούς λογισμικού και ιστοσελίδων να προτιμήσουν τα νέα standards, δηλαδή το HTML5 και όχι το Flash.

Επίσης η Adobe δήλωσε ότι είναι “αποφασισμένη να συνεργαστεί με τους εταίρους της βιομηχανίας προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη συμβατότητα των αρχείων Flash” και αποκάλυψε ότι δουλεύει από κοινού με το Facebook για να εξασφαλιστεί ότι τα παιχνίδια Flash θα εξακολουθούν να εργάζονται.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS