ΑρχικήinetMicrosoft: Τα Windows 10 υπάρχουν σε 200 εκατ. συσκευές

Microsoft: Τα Windows 10 υπάρχουν σε 200 εκατ. συσκευές

Είναι γνωστό ότι η Microsoft κάνει ό, τι μπορεί για να επιτευχθεί ο στόχος του 1 δις συσκευών με Windows 10 μέσα σε δύο χρόνια από την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος.windows 10 logo

Σύμφωνα με πηγή εκ εκ των έσω του WinBeta τα πιο πρόσφατα στοιχεία (τα οποία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από τη Microsoft), δείχνουν ότι περισσότερες από 200 εκατομμύρια συσκευές τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα Windοws 10 της Microsoft μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2015.

Το άλμα των τελευταίων δύο μηνών, αν αληθεύει, θα σήμαινε ότι, είτε έχουν αναβαθμιστεί περίπου 40 εκατομμύρια συσκευές είτε αγοράστηκαν νέες συσκευές με εγκατεστημένα τα Windows 10.

Με τους νέους αριθμούς και με τις προθέσεις της Microsoft να προωθήσει τα Windοws 10 πιο επιθετικά τους επόμενους μήνες ειδικά για αυτούς που έχουν ακόμα εγκατεστημένα Windows 7 και Windows 8.1, η εταιρεία θα μπορούσε να φτάσει τον στόχο του ενός δις συσκευών σε 20 μήνες από τώρα και στο εξής ή σε 25 μήνες μετά την κυκλοφορία των Windοws 10.

Να αναφέρουμε και πάλι ότι τα νέα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τη Microsoft, αλλά αν είναι αλήθεια, η Microsoft φαίνεται να είναι σε πολύ καλό δρόμο για να πιάσει το φιλόδοξο στόχο της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS