ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone build 14251

Κυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone build 14251

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone build 14251 για τους εγγεγραμμένους στο Fast Ring του προγράμματος των Windows Insider. Όπως θα παρατήρησαν όσοι προσέχουν τα build numbers, η εταιρεία από το b 11102 πήγε στο b 14251.Windows 10 redstone

Αν όμως αναμένετε κάποια σημαντική βελτίωση στα χαρακτηριστικά αυτού του build, θα απογοητευτείτε καθώς οι προγραμματιστές της Microsoft ασχολούνται ακόμα με βελτιώσεις στην επίδοση και επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

Σύμφωνα με τον Gabe Aul, επικεφαλή του προγράμματος των Windows Insider, αυτό το build επιδιορθώνει πάρα πολλά από τα σφάλματα που υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις.

Ο Gabe Aul ανέφερε ακόμα και την μεγάλη αλλαγή που υπάρχει στον αριθμό έκδοσης:

«Ιστορικά, η βάση κώδικα για κινητά είχε διαφορετική έκδοση από τη βάση του κώδικα του λειτουργικού συστήματος για PC, επειδή έχουν αναπτυχθεί από διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά προγράμματα. Με τα Windows 10, γίναμε μια ομάδα και φέραμε αυτά τα δύο codebases μαζί….

Ως μέρος της χρήσης της κοινής βάσης κώδικα, αποφασίσαμε ότι όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο θα συγχρονίσουμε τους αριθμούς των builds μεταξύ των λειτουργικών κινητού και υπολογιστή. Επειδή η βάση κώδικα για κινητά που χρησιμοποιούμε έχει μεγαλύτερο αριθμό από τα builds των PC, έπρεπε να μεγαλώσουμε τους αριθμούς των builds. Έτσι, οι αριθμοί πήγαν από το 11105, 11106, 11107 στο 14251.”

Αυτή η έκδοση των Windows 10 είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του Fast Ring, αλλά σύντομα όπως γνωρίζεται ενδέχεται να κυκλοφορήσει και από ανεπίσημες πηγές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS