ΑρχικήinetΗ Microsoft επαναφέρει τα Change Logs του Windows Update

Η Microsoft επαναφέρει τα Change Logs του Windows Update

Όπως φαίνεται η Microsoft κουράστηκε να ακούει τις φωνές των αγανακτισμένων πελατών της που της ζητούσαν επίμονα να επαναφέρει τις πληροφορίες για τις ενημερωμένες εκδόσεις.microsoft windows 10

(H φωτογραφία είναι από την πρόσκληση στο event παρουσίασης των Windows 10 στη Νέα Υόρκη)

Έτσι η εταιρεία μόλις ξεκίνησε μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται “Windows 10 update history” ή “Ιστορικό ενημερώσεων του Windows 10” για να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος: την έλλειψη πληροφοριών για τις ενημερώσεις συστήματος.

Η Microsoft μέχρι σήμερα κυκλοφορούσε ενημερώσεις των Windows 10 σε τακτική βάση, αλλά χωρίς να αναφέρει πουθενά τι διορθώνουν, αν περιέχουν νέα χαρακτηριστικά κλπ. Έτσι κανείς δεν γνώριζε τι κατέβαζε στον υπολογιστή του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μαζικές αντιδράσεις των χρηστών του λειτουργικού που δεν συμφωνούσαν με τη νέα πρακτική της εταιρείας.

“Σε απάντηση σε αυτή την αντίδραση, παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με τις ενημερώσεις που παραδίδουμε στα Windows 10 μέσω του Windows Update. Θα υπάρχει μια περίληψη των πιο σημαντικών εξελίξεων του προϊόντος σε κάθε ενημέρωση, και συνδέσεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτή η σελίδα θα ανανεώνεται τακτικά, μαζί με τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφορούν.”

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα Windows 10 αλλά και κάθε εφαρμογή της εταιρείας, είναι κλειστού κώδικα, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Δείτε τη σελίδα

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/update-history-windows-10

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS