ΑρχικήinetΟ κορωνοϊός επηρεάζει τις πωλήσεις του iPhone 11

Ο κορωνοϊός επηρεάζει τις πωλήσεις του iPhone 11

Ο κορωνοϊός και η ξαφνική έξαρσή του, φαίνεται πως έχει επηρεάσει τη γραμμή παραγωγής πολλών μεγάλων εταιριών, όπως η Apple και η Tesla. Συγκεκριμένα η Apple, ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια τροφοδοσία των συσκευών iPhone θα σταματήσει, έως ότου η παραγωγή ξεκινήσει πάλι κανονικά.

Οι εργοστασιακοί συνεταίροι της Apple, επαναφέρουν σιγά σιγά τις υπηρεσίες τους και εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επανέναρξη της παραγωγής των iPhones. Η ζήτηση από τα σημεία λιανικής πώλησης είναι επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα για την Apple. Αρκετά επίσημα καταστήματα της Apple και καταστήματα τρίτων που διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα της εταιρίας, έχουν αναπρογραμματίσει τις ώρες λειτουργίας τους, ενώ έχει μειωθεί και η επισκεψιμότητα στα καταστήματα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη των iPhones στην αγορά και θα επηρεάσει επίσης τα επερχόμενα iPhones.

Τα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων της Apple, ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή θα καθυστερήσει. Η ίδια η εταιρία δήλωσε ότι η υγεία των εργατών είναι η βασική της προτεραιότητα και τα εργοστάσια έχουν λάβει εντολές να ξεκινήσουν εκ νέου την παραγωγή με όσο πιο ασφαλή τρόπο γίνεται.

Όπως ανέφερε το Engadget, η Apple δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ότι αποσύρει την καθοδήγηση σχετικά με τα έσοδα για το πρώτο τρίμηνο, εξαιτίας της έλλειψης εφοδιασμού. Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα της έξαρσης του κορωνοϊού. Το γεγονός ότι η Apple δεν ενημέρωσε τους αριθμούς σχετικά με τα έσοδά της, σημαίνει σαφώς ότι η εταιρία δεν θα παρουσιάσει τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο του 2020 το Μάρτιο.

Ο κορωνοϊός οδήγησε στο κλείσιμο του εργοστασίου της Tesla στη Σαγκάη και πολλές εταιρίες, όπως το Facebook και η Google έχουν περιορίσει τα ταξίδια των υπαλλήλων τους στη χώρα. Φαίνεται ότι η Apple είναι αυτή που έχει επηρεαστεί περισσότερο από την επιδημία του κορωνοϊού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS