ΑρχικήHow ToΛήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB: Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να μετακινήσετε μια ταινία που έχετε κάνει download στον υπολογιστή σας (Windows ή Mac), σε μια μονάδα USB. Πριν τη λήψη ταινιών, βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε κανένα νόμο της χώρας σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια ταινία για να την κάνετε download.

Λήψη ταινίας

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

1: Αναζητήστε την ταινία την οποία θέλετε να κατεβάσετε. Υπάρχουν πολλά μέρη από τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες, όπως το YouTube για παράδειγμα. Στις περισσότερες νομικές περιπτώσεις, θα χρειαστεί να αγοράσετε τ ην ταινία για να την κατεβάσετε.

2: Βεβαιωθείτε ότι η ταινία είναι ασφαλής.  Όταν κάνετε λήψη από το Διαδίκτυο, προσέξτε τα sites με πολλά pop-ups ή επεμβατική διαφήμιση, ή τα sites των οποίων οι διευθύνσεις δεν έχουν “HTTPS” πριν από την ενότητα “www”.
Θα Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η μορφή αρχείου θα λειτουργήσει στον υπολογιστή, στην τηλεόραση ή σε όποια συσκευή αποφασίσετε να δείτε την ταινία.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

3: Κάντε λήψη της ταινίας. Πατήστε “Λήψη”. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του browser σας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε μια τοποθεσία λήψης (π.χ. την επιφάνεια εργασίας) προτού κατεβάσετε το αρχείο.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

4: Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη. Μόλις τελειώσει η λήψη, μπορείτε να τη μετακινήσετε σε μια μονάδα flash.

Μεταφορά σε Windows

1: Συνδέστε τη μονάδα flash στον υπολογιστή. Θα πρέπει να ταιριάζει σε μια από της θύρες USB.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

2: Αντιγράψτε το αρχείο. Πατήστε στο αρχείο λήψης και, στη συνέχεια, πατήστε Ctrl + X για να το αντιγράψετε. Το αρχείο θα εξαφανιστεί μετά από αυτό.

3: Ανοίξτε το Start. Πατήστε στο λογότυπο των Windows στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

4: Ανοίξτε το This PC. Πληκτρολογήστε “This PC” και, στη συνέχεια, ανοίξτε το “This PC” στην κορυφή του μενού.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

5: Ανοίξτε τη μονάδα flash. Στην ενότητα “Συσκευές και μονάδες δίσκων, κάντε διπλό κλικ στο όνομα της μονάδας σας.

6: Αντιγράψτε την ταινία. Στο παράθυρο της μονάδας flash, πατήστε Ctrl + V. Θα πρέπει να δείτε το αρχείο να εμφανίζεται στη μονάδα flash, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά εάν πρόκειται για ένα μεγαλύτερο αρχείο.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

7: Αφαιρέστε τη μονάδα flash. Όταν το αρχείο μεταφερθεί με επιτυχία στη μονάδα flash, πατήστε στο εικονίδιο με το σχήμα μονάδας flash στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εξαγωγή (Eject).

Μεταφορά σε Mac

1: Συνδέστε τη μονάδα flash στον υπολογιστή. Θα πρέπει να μπει σε μια θύρα USB.

Αν ο υπολογιστής σας δεν έχει θύρες USB 3.0, θα χρειαστείτε έναν μετατροπέα Thunderbolt 3 σε USB ή μια μονάδα flash USB type C.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

2: Ανοίξτε το Finder. Μοιάζει με ένα μπλε πρόσωπο και βρίσκετε στο Dock του Mac.

3: Βρείτε την ταινία σας. Μεταβείτε στο φάκελο στον οποίο κατεβάσατε την ταινία.

4: Αντιγράψτε την ταινίας σας. Πατήστε στο αρχείο μία φορά για να το επιλέξετε και, στη συνέχεια, Επιλέξτε “Επεξεργασία” στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε Αντιγραφή.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

5: Πατήστε στο όνομα της μονάδας flash. Θα το βρείτε στην κάτω αριστερή γωνία του Finder. Αυτό θα ανοίξει τη μονάδα flash.

6: Επικολλήστε την ταινία. Αφού εισέλθετε στο παράθυρο της μονάδας USB flash, ξαναπατήστε Επεξεργασία. Ύστερα, επιλέξτε την Επικόλληση.

Λήψη ταινίας και μεταφορά ταινίας μέσω USB

7: ΠατήστεΕξαγωγή“. Θα τη βρείτε από δεξιά στο όνομα της μονάδας σας στο Finder. Κάντε Εξαγωγή αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά και αφαιρέστε την μονάδα σας.

8: Αφαιρέστε τη μονάδα flash. Όταν σας ζητηθεί, μπορείτε να βγάλετε την μονάδα flash από τον υπολογιστή σας.

 

Εικόνες: wikihow.com

 

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS