ΑρχικήGamingΤο Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Google Stadia Pro

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των τελευταίων χρόνων. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι αναγκασμένοι να μένουν στο σπίτι τους για να μειωθεί η διασπορά του ιού. Ο εγκλεισμός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον τομέα της υγείας, της εργασίας, της παγκόσμιας οικονομίας κ.ά. Αν θέλουμε να είμαστε υγιείς, πρέπει να μείνουμε σπίτι. Τι γίνεται, όμως, με την ψυχική υγεία; Με την έλλειψη επικοινωνίας και την κακή διάθεση; Τι μπορούμε να κάνουμε για να διασκεδάσουμε; Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι τα video games! Τα video games μπορούν να σας προσφέρουν μερικές ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης αλλά αποτελούν και έναν τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό το λόγο, η Google προσφέρει στους gamers 14 χωρών δωρεάν πρόσβαση στο Stadia Pro, τη game-streaming υπηρεσία της, για δύο μήνες. Οι εγγραφές ξεκίνησαν χθες (2 ημέρες προθεσμία).

Όποιος κάνει εγγραφή, θα έχει πρόσβαση στο Stadia Pro δωρεάν για δύο μήνες. Οι χρήστες του Google Stadia Pro θα μπορούν να παίξουν εννέα video games, συμπεριλαμβανομένων των GRID, Destiny 2: The Collection και Thumper. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο κατάστημα, τα οποία θα παραμείνουν δικά σας ακόμα και αν ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Stadia Pro. Εάν είστε ήδη συνδρομητής του Stadia Pro (δηλαδή αν πληρώνετε την υπηρεσία), δεν θα χρεωθείτε για τους επόμενους δύο μήνες. Όταν περάσουν οι δύο μήνες, η συνδρομή για το Stadia Pro θα είναι $ 9,99 το μήνα.

video games

Αν είστε αρχάριοι, μην αγχώνεστε. Η διαδικασία για να παίξετε στο Stadia είναι απλή:

Επειδή αυτή την περίοδο, υπάρχει αυξημένη ζήτηση σε gaming υπηρεσίες κλπ, η Google έχει υιοθετήσει μια υπεύθυνη προσέγγιση σχετικά με την κίνηση στο διαδίκτυο. Για το Stadia Pro, προσαρμόζει το bandwidth ανάλογα με εσωτερικούς (του σπιτιού) και τοπικούς παράγοντες που σχετίζονται με το Internet. Επιπλέον, για να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο, δοκιμάζεται ένα νέο χαρακτηριστικό (προσωρινό) που αλλάζει την προεπιλεγμένη ανάλυση οθόνης από 4k σε 1080p. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα παρατηρήσει σημαντική πτώση στην ποιότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως λέει και η Google, λοιπόν: “Διασκεδάστε, μείνετε ασφαλείς και παίξτε δωρεάν στο Stadia Pro”.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS