ΑρχικήinetΤο TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου

Το TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου

Το TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου: Όπως όλα δείχνουν το TikTok ήρθε για να μείνει. Η συνήθεια της καραντίνας έγινε λατρεία και στην Ελλάδα και πλέον η διάσημη πλατφόρμα μετράει τον απίστευτο αριθμό των 800 εκ. χρηστών παγκοσμίως. Ιδιαίτερη απήχηση φαίνεται να έχει στις νέες ηλικίες (16-24) και ο μέσος όρος των χρηστών της φτάνει μέχρι και τα 52 λεπτά ημερησίως.

Στην χώρα μας την τιμητική τους έχουν αποσπάσματα σειρών και ταινιών καθώς και τραγούδια διαφόρων καλλιτεχνών με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ στο lip syncing προσφέροντας άφθονο γέλιο. Φυσικά από το Ελληνικό TikTok δεν θα μπορούσε να λείψει η εκπομπή “Ουράνιο Τόξο” όπου βλέπουμε ενήλικες και εφήβους να κάνουν lip sync και ανάλογες γκριμάτσες με αθώες παιδικές ατάκες. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό και μας κάνει να γελάμε κάθε φορά.

tiktok
Το TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου

Η εκπομπή “Ουράνιο Τόξο” έχει ξαναγίνει viral στο Ελληνικό κοινό πολύ πριν κάνει την εμφάνιση του το TikTok, χάρη στο άφθονο γέλιο που έχουν χαρίσει οι διάλογοι του παρουσιαστή Χρήστου Δημόπουλου με τα παιδιά που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο πλατό της εκπομπής. Είναι σίγουρο πως όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα θυμόμαστε τον μικρό Γιωργάκη με την ατάκα του “έκλαψα λίγο αλλά έκατσα”

Το TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου
Το TikTok συναντά το Ουράνιο Τόξο και μας χαρίζει στιγμές γέλιου

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας του TikTok;

Το TikTok είναι μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων όπου οι χρήστες μπορούν να τραγουδούν, να χορεύουν και να υποδύονται ρόλους με την βοήθεια προηχογραφημένων ηχητικών δειγμάτων ή τραγουδιών. Διαθέτει ένα πλήθος λειτουργιών επεξεργασίας βίντεο για τους χρήστες, καθιστώντας τη δημιουργία περιεχομένου πολύ εύκολη για όλους.


Η πλατφόρμα περιγράφει τον λόγο της επιτυχίας της ως εξής: «Στόχος του TikTok είναι να συλλάβει και να παρουσιάσει τη δημιουργικότητα, τη γνώση και τις πολύτιμες στιγμές της ζωής των ανθρώπων, απευθείας από το κινητό τηλέφωνο. Το TikTok επιτρέπει σε όλους να γίνουν δημιουργοί και ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιράζονται το πάθος και τη δημιουργική τους έκφραση μέσω των βίντεο τους.”

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS