ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft φέρνει τις Android εφαρμογές στα Windows 10!

Η Microsoft φέρνει τις Android εφαρμογές στα Windows 10!

Η Microsoft αποφάσισε να ενσωματώσει τις εφαρμογές Android στα Windows 10 με τη νέα ενημέρωση της εφαρμογής «Your Phone».

microsoft android
Η Microsoft φέρνει τις Android εφαρμογές στα Windows 10!

Η Microsoft επιτρέπει τώρα στους χρήστες των Windows 10 να εκτελούν εφαρμογές Android μαζί με εφαρμογές Windows σε έναν υπολογιστή. Η νέα λειτουργία είναι μέρος μιας νέας δυνατότητας της εφαρμογής «Your Phone» που διατίθεται σήμερα για δοκιμή στα Windows 10 και βασίζεται στον κατοπτρισμό που ήδη παρέχει η εφαρμογή της Microsoft.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα εφαρμογών Android του «Your Phone» της Microsoft και να εκκινήσετε τις εφαρμογές αναλόγως. Θα εκτελούνται σε ξεχωριστό παράθυρο εκτός της εφαρμογής, που αντικατοπτρίζεται από το τηλέφωνο σας. Αυτή η νέα υποστήριξη εφαρμογών Android επιτρέπει επίσης στους χρήστες των Windows 10 να κάνουν πολλαπλές εργασίες με άλλες εφαρμογές με υποστήριξη alt + tab και θα μπορείτε ακόμη και να καρφιτσώσετε αυτές τις εφαρμογές στη γραμμή εργασιών των Windows 10 ή στο μενού Έναρξη.

Η δυνατότητα εκκίνησης εφαρμογών απευθείας από την εφαρμογή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε αναζήτηση σε μια εμπειρία κατοπτρισμού, μπορείτε απλώς να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android στη γραμμή εργασιών και να τις εκτελέσετε σαν να είναι κανονικές εφαρμογές του συτήματος.

Ένα μεγάλο μέρος αυτής της νέας εμπειρίας είναι να μπορεί να εκτελεί πολλές εφαρμογές Android μαζί, κάτι που ανακοίνωσε η Microsoft με την κυκλοφορία του Galaxy Note 20 της Samsung στις 5 Αυγούστου. Οι χρήστες των Windows 10 δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη συγκεκριμένη λειτουργία για τις εφαρμογές Android στο Galaxy Note 20, για ακόμα ένα σύντομο διάστημα, και η Microsoft λέει ότι συνεργάζεται επίσης με τη Samsung για να το φέρει σε άλλες συσκευές.

Ωστόσο, δεν θα λειτουργούν απρόσκοπτα όλες οι εφαρμογές Android με αυτή τη νέα δυνατότητα της εφαρμογής. Η εταιρεία προειδοποιεί ότι ορισμένοι ενδέχεται να μπλοκάρουν τη δυνατότητα μετάδοσης σε άλλες οθόνες, μεταδίδοντας μια μαύρη οθόνη αντ’ αυτού. Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια δεν αποκρίνονται επίσης σε πληκτρολόγιο ή ποντίκι και άλλες ενδέχεται να αναπαράγουν ήχο από το τηλέφωνό σας.

windows android your phone
Η Microsoft φέρνει τις Android εφαρμογές στα Windows 10!

Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα εφαρμογών του τηλεφώνου σας, θα χρειαστείτε μια συσκευή Samsung. Η Microsoft διαθέτει μια λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές Android, αλλά είναι μόνο συσκευές Samsung αυτήν τη στιγμή, ενώ θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τη δοκιμή Windows Insider.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS