ΑρχικήinetΟ Dwayne Johnson και η οικογένειά του θετικοί στον COVID-19

Ο Dwayne Johnson και η οικογένειά του θετικοί στον COVID-19

Ο Dwayne «The Rock» Johnson, μόλις εντάχθηκε στον κατάλογο με τις διασημότητες που έχουν μολυνθεί από τον περιβόητο ιό COVID-19.Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε την Τετάρτη στους 196 εκατομμύρια φανς του, ότι η σύζυγός του Lauren, τα δύο παιδιά τους και ο ίδιος, όλοι, είχαν θετικά αποτελέσματα για τον κοροναϊό περίπου πριν από τρεις εβδομάδες.

dwayne covid-19
Ο Dwayne Johnson και η οικογένειά του θετικοί στον COVID-19

«Η σύζυγός μου Lauren, καθώς και τα δύο κοριτσάκια μου, και εγώ, όλοι βγήκαμε θετικοί στον COVID-19,» είπε σε ένα βίντεο 11 λεπτών. «Μπορώ να σας πω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και σκληρά πράγματα που έχουμε περάσει ποτέ.»

Ευτυχώς, ο ηθοποιός Dwayne εξήγησε ότι η οικογένεια έχει περάσει από τη μεταδοτική περίοδο των 14 ημερών.

«Είμαστε στο άλλο άκρο του ιού, είμαστε στην άλλη πλευρά, δεν είμαστε πλέον μεταδοτικοί και είμαστε, ευχαριστώ το Θεό, υγιείς,» είπε.

Με πάνω από 25 εκατομμύρια κρούσματα σε όλο τον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί, μουσικοί, πολιτικοί και άλλες σημαντικές προσωπικότητες έχουν συμβάλει στο COVID-19. Οι Idris Elba, Pink, Lena Dunham, Antonio Banderas, Kevin Hart, Kevin Durant, Tom Hanks και Boris Johnson είναι από αυτούς που ανακοίνωσαν ότι βγήκαν θετικοί στο τεστ του COVID-19. Ο Johnson είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη προσωπικότητα.

Ο Dwayne Johnson έχει τρεις κόρες. Τη 19χρονη Simone, με την πρώην σύζυγο Dany Garcia, την 4χρονη Jasmine και η 2χρονη Tiana, με τη σύζυγο του Lauren. Στο βίντεο, είπε ότι η μόλυνση του από κοροναϊό ήταν μια τραυματική κατάσταση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη που αντιμετώπιζε, επειδή μετέδωσε τον ιό στην οικογένειά του.

Ο Dwayne Johnson και η οικογένειά του θετικοί στον COVID-19

«Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ που μολύνθηκα από τον COVID-19, αλλά ήταν και ολόκληρη η οικογένειά μου, οπότε αυτό ήταν ένα μεγάλο χτύπημα,» έγραψε.

Ο Dwayne ενθάρρυνε τους οπαδούς του να δώσουν σημασία στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, να είναι προσεκτικοί σχετικά με αυτούς που προσκαλούν στο σπίτι τους και, φυσικά, να φορούν μάσκα.

Ασυνήθιστα, ο ηθοποιός δεν έχει κινηματογραφικά έργα που θα κυκλοφορήσουν το 2020, αλλά είναι ακόμα μια μεγάλη χρονιά. Δουλεύει σε τρεις μεγάλες ταινίες για το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένου του DC Flick Black Adam, και νωρίτερα αυτό το μήνα, έγινε συνιδιοκτήτης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου XFL.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS