ΑρχικήinetApple Watch SE: Το νέο smartwatch που κοστίζει $279!

Apple Watch SE: Το νέο smartwatch που κοστίζει $279!

Παράλληλα με το Watch Series 6 που όλοι γνωρίζαμε ότι ερχόταν, η Apple παρουσίασε στην εκδήλωση «Time Flies» μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση. Το Apple Watch SE είναι ένα έξυπνο ρολόι αξίας 279 $ για όσους δεν μπορούν ή δε θέλουν να σπαταλήσουν πολλά χρήματα για ένα τέτοιο gadget.

apple watch se
Apple Watch SE: Το νέο smartwatch που κοστίζει $279!

Αν και δε συνοδεύεται από τον ταχύτερο επεξεργαστή S6 ή τον αισθητήρα οξυγόνου αίματος της νέας ναυαρχίδας Apple Watch series 6, το SE εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο βασικά χαρακτηριστικά.

Το Watch SE έχει επίσης το ίδιο υψομετρικό όργανο, πυξίδα, μετρητή επιτάχυνσης και γυροσκόπιο με το series 6, καθώς και ανίχνευση πτώσης και SOS έκτακτης ανάγκης. Θα υπάρχουν επίσης μοντέλα με υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρόλο που το SE δε διαθέτει το νέο επεξεργαστή S6, το chipset S5 είναι ακόμα αρκετά καινούργιο και θα πρέπει να παρέχει παρόμοια επίπεδα απόδοσης με το Apple Watch series 5. Αν και η εταιρεία δεν το είπε ξεκάθαρα, το SE φαίνεται να στερείται της δυνατότητας ECG, δηλαδή το ηλεκτροκαρδιογράφημα, που έκανε το ντεμπούτο του στο series 5, κάτι που δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη δεδομένης της τιμής.

Η οθόνη Retina του νέου smartwatch έχει το ίδιο μέγεθος με το series 6 και είναι 30% μεγαλύτερη από το series 3. Λειτουργεί με το ίδιο λογισμικό watchOS 7, οπότε θα έχετε επίσης λειτουργίες όπως η παρακολούθηση ύπνου και VO2Max, αυτόματη ανίχνευση πλυσίματος χεριών και υποστήριξη για νέους τύπους προπόνησης.

Apple Watch SE: Το νέο smartwatch που κοστίζει $279!

Για $279, το Apple Watch SE διαθέτει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με το series 6 των $399, και φέρνει μια πιο ελκυστική και οικονομική πρόταση. Όσοι θέλουν να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα μπορούν να επιλέξουν τo $199 series 3, αν και αυτό το μοντέλο είναι αρκετά παλιό και χρησιμοποιεί πιο αργό επεξεργαστή.

Το νέο έξυπνο ρολόι θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Σεπτεμβρίου σε τρεις εκδοχές από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και είναι συμβατό με όλα τα λουράκια των Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων των νέων επιλογών Solo Loop, σύμφωνα με το Engadget. Το μοντέλο με δίκτυο+ GPS ξεκινά από 329$ και μπορείτε να παραγγείλετε και τις δύο εκδόσεις από σήμερα.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS