ΑρχικήHow ToΠως να προσθέσετε ταινίες και TV shows στο Watchlist της Google

Πως να προσθέσετε ταινίες και TV shows στο Watchlist της Google

Η παραμονή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στην κορυφή μπορεί να είναι δύσκολη λόγω των δεκάδων υπηρεσιών streaming που χρησιμοποιείτε. Εάν προσθέσετε τις αγαπημένες σας επιλογές στη Watchlist της Google, θα είναι πιο εύκολη η περιήγηση σας.

Η λειτουργία Watchlist αποτελεί μέρος του Google Search και είναι ενσωματωμένη και στην εφαρμογή Google TV. Η προσθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στη λίστα παρακολούθησής σας είναι ένας καλός τρόπος για να τις βρείτε εύκολα και να δείτε σε ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες.

Watchlist google

Εάν διαθέτετε Chromecast με Google TV ή μια ενημερωμένη συσκευή Android TV, η Watchlist γίνεται ακόμη πιο ισχυρή. Τα στοιχεία που προσθέτετε στη λίστα παρακολούθησής σας θα εμφανίζονται αυτόματα στην αρχική οθόνη. Εάν προσθέσετε περιεχόμενο κατά την περιήγηση στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, θα είναι και στην τηλεόρασή σας.

Δεδομένου ότι η λειτουργία Watchlist είναι διαθέσιμη μέσω του Google Search, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε iPhone, iPad, συσκευή Android ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να ξεκινήσετε, απλώς αναζητήστε στο Google μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή.

Στη συνέχεια, κάντε scroll προς τα κάτω και θα δείτε μια κάρτα πληροφοριών. Προς το κάτω μέρος της κάρτας, απλώς πατήστε ” Watchlist” για να προσθέσετε αυτόν τον τίτλο στη λίστα παρακολούθησής σας.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε “Watched It” εάν έχετε ήδη δει την ταινία ή την εκπομπή και, στη συνέχεια, η Google θα το λάβει υπόψη κατά την υποβολή προτάσεων.

Αριστερά, πατήστε “Watch Now” εάν θέλετε να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν την υπηρεσία streaming ή πατήστε το βέλος δίπλα στην επιλογή ” All Watch Options” για περισσότερους τρόπους προβολής αυτού του τίτλου.

Τώρα, για να δείτε τη λίστα παρακολούθησής σας ανά πάσα στιγμή, απλώς πληκτρολογήστε ” My Watchlist” στο Google Search.

Όπως αναφέρθηκε, είναι επίσης διαθέσιμο στην εφαρμογή Google TV για iPhone, iPad και Android.

Η Watchlist δεν είναι καμιά εξαιρετικά ισχυρή λειτουργία, αλλά είναι ένας βολικός τρόπος για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές και από πού μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS