ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Apple Health βοήθησε στην φυλάκιση ενός άνδρα - δολοφόνησε τη...

Η εφαρμογή Apple Health βοήθησε στην φυλάκιση ενός άνδρα – δολοφόνησε τη σύζυγο του

Ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι ήταν αθώος μετά το θάνατο της συζύγου του βρέθηκε να είναι ένοχος αφού η αστυνομία χρησιμοποίησε αποδεικτικά στοιχεία που προέρχονται από την εφαρμογή Apple Health στο iPhone του για να τον καταδικάσει.

Όπως περιγράφεται από το The Birmingham News, η Kat West, η σύζυγος του Jeff West, βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο του 2018 μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι. Ο Jeff West ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και έπεσε ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι, αλλά η εφαρμογή «Health» στο «iPhone» έδειξε κάτι διαφορετικό.

Apple Health

Ο West είπε στην αστυνομία ότι αποκοιμήθηκε περίπου στις 10:30 μ.μ. και ήταν στο κρεβάτι μέχρι τις 5:15 π.μ., αλλά η εφαρμογή Apple Health έδειξε ότι έκανε συνολικά 18 βήματα από τις 11:03 μ.μ. έως τις 11:10 μ.μ., γεγονός που αντιφάσκει με τους ισχυρισμούς του. Τα δεδομένα από το «iPhone» της Kat West έδειξαν ότι σταμάτησε να κινείται μετά τις 10:54 μ.μ., που αντιστοιχεί στη στιγμή που ο Jeff West ισχυρίστηκε ότι πήγε για ύπνο.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του West βρέθηκαν επίσης στο κάτω μέρος του μπουκαλιού που χρησιμοποιήθηκε για να χτυπήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι. Οι εισαγγελείς πίστεψαν ότι ο Jeff, σκότωσε τη σύζυγό του μετά από διαφωνία σχετικά με τη δουλειά της και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη σκηνή για να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται αθώος.

Παρά τη δήλωση ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, ο West βρισκόταν στη φυλακή τα τελευταία τρία χρόνια καθώς η δίκη για τη δολοφονία είχε αναβληθεί. Αφού έγινε η δίκη καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία όχι από πρόθεση και διατάχθηκε να πάει στην φυλακή για 16 χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS