ΑρχικήinetΛος Άντζελες: Ιπτάμενα αυτοκίνητα στον ουρανό της πόλης μέχρι το 2024

Λος Άντζελες: Ιπτάμενα αυτοκίνητα στον ουρανό της πόλης μέχρι το 2024

Ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα, βρίσκονται τώρα τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, καθώς ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον τομέα δεσμεύθηκε να δημιουργήσει ένα δίκτυο Urban Air Mobility στον ουρανό του Λος Άντζελες έως το 2024. Η Archer, σχεδιάζει και αναπτύσσει ηλεκτρικά αεροσκάφη απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL), που μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες για 60 μίλια με ταχύτητες έως 150 μίλια / ώρα, ενώ παράγουν ελάχιστο θόρυβο.

Ιπτάμενα αυτοκίνητα

Η εταιρεία, αποφάσισε να συνεργαστεί με την πόλη του Λος Άντζελες, καθώς η Νότια Καλιφόρνια αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις με το κυκλοφοριακό, συμπεριλαμβανομένων των συνεχόμενων μποτιλιαρισμάτων, της μη χρησιμοποιούμενης ή της ανεπαρκώς ανεπτυγμένης μαζικής διαμετακόμισης και της αδυναμίας να βρεθούν λύσεις για σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας. Αυτά τα προβλήματα έχουν αφήσει πολύ χώρο ώστε να αναπτυχθεί ένα δίκτυο αερομετακίνησης.

Κατά τον προσδιορισμό της πρώτης μας εταιρικής σχέσης στην πόλη, ήταν κρίσιμο να έχουμε ένα κοινό όραμα όσον αφορά το πώς οι άνθρωποι θα μετακινούνται πιο απρόσκοπτα και με λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον γύρω τους“, λέει ο Brett Adcock, συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος της Archer. “Η συνεργασία με τα Urban Movement Labs θα είναι πολύτιμη καθώς προωθούμε συλλογικά τα προγράμματά μας πριν από τις πρώτες πτήσεις πελατών μας το 2024.

Η Archer και η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) συνήψαν πρόσφατα μια συμφωνία αλυσίδας εφοδιασμού που θα επιτρέψει στην Archer να επωφεληθεί από την πρόσβαση στην εφοδιαστική αλυσίδα χαμηλού κόστους, καθώς και την προηγμένη τεχνογνωσία σύνθετου υλικού και εμπειρία μηχανικής. Αυτή η πρόσβαση είναι κρίσιμη για την προσπάθεια της Archer να κατασκευάσει αεροσκάφη eVTOL.

Λος Άντζελες

Η Archer στοχεύει στο να προσφέρει έναν τρόπο μετακίνησης στους ανθρώπους που ζουν σε πόλεις, με έναν γρήγορο, ασφαλή, βιώσιμο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον εναέριο χώρο που επί του παρόντος είναι κενός. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία έχουν οδηγήσει στην πραγματοποίηση πλήρως ηλεκτρικών αεροσκαφών απογείωσης και προσγείωσης, που οι προγραμματιστές λένε ότι μπορούν να γίνουν πολύ πιο αθόρυβα από τα συμβατικά αεροσκάφη.

Ωστόσο, οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν επιφυλάξεις σχετικά με καινοτόμες εταιρείες μεταφορών και είναι βέβαιο ότι το Urban Air Mobility θα αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα διατυπώνουν υποθέσεις υπέρ και κατά.

«Το όραμά μας είναι να βελτιώσουμε την κινητικότητα, να μειώσουμε τη συμφόρηση, να δημιουργήσουμε απασχόληση και να προωθήσουμε υγιέστερες κοινότητες μέσω της συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα», λέει η Lilly Shoup, Εκτελεστική Διευθύντρια της Urban Movement Labs.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS