ΑρχικήinetΤο Tesla Cybertruck θα μπορεί να τροφοδοτήσει ένα τροχόσπιτο

Το Tesla Cybertruck θα μπορεί να τροφοδοτήσει ένα τροχόσπιτο

Οι ιδιοκτήτες Tesla Cybertruck, θα έχουν τη δυνατότητα να τροφοδοτούν ένα τροχόσπιτο με τα ηλεκτρικά φορτηγά τους σύμφωνα με τον Elon Musk.

tesla cybertruck

Όταν η Tesla αποκάλυψε το Cybertruck, ανακοίνωσε μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης μιας εμβέλειας έως και 500 μίλια και μιας ικανότητας ρυμούλκησης έως και 14.000 κιλών.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: θα διαθέτει το ίδιο ατσάλι με διαστημόπλοιο της SpaceX

Με ικανότητα ρυμούλκησης άνω των 14.000 κιλών, το ηλεκτρικό φορτηγό μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σε οποιαδήποτε ακραία κατάσταση με ευκολία.

Αυτή η δυνατότητα, θα επιτρέψει στο Tesla Cybertruck να ρυμουλκήσει μια ποικιλία διαφορετικών οχημάτων, όπως για παράδειγμα τροχόσπιτα, με μηδενικές εκπομπές στον σωλήνα εξαγωγής.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν ενθουσιαστεί με την προοπτική να ταξιδέψουν με ένα Cybertruck και ένα τροχόσπιτο, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη μπαταρία του ηλεκτρικού φορτηγού για να μετακινηθούν και να ζήσουν.

Στο Twitter σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk επιβεβαίωσε ότι το Cybertruck θα έχει την ικανότητα να τροφοδοτεί ένα τροχόσπιτο.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk επιβεβαιώνει την «υψηλή ζήτηση» για τα Tesla Model S/X

tesla cybertruck

Αυτό σημαίνει ότι το όχημα θα μπορούσε να έχει κάποια αμφίδρομη ικανότητα φόρτισης, πάνω από τις πρίζες στο πίσω μέρος του οχήματος.

Αυτές οι πρίζες θεωρήθηκαν ήδη χρήσιμες σε περιπτώσεις που κάποιος θέλει να κάνει κάμπινγκ και η Tesla αποκάλυψε ήδη μια διαμόρφωση τροχόσπιτου για το Cybertruck, αλλά θα χρειαζόσασταν περισσότερη ισχύ για ένα μεγαλύτερο όχημα, όπως ένα τροχόσπιτο πλήρους μεγέθους.

Σε συνδυασμό με ένα αναπτυσσόμενο ηλιακό σύστημα στο τροχόσπιτο, κάποιος θα μπορούσε να έχει μια εγκατάσταση, που να του επιτρέπει να κάνει κάμπινγκ εκτός δικτύου.

Δείτε επίσης: Το «Farfarout» είναι το πιο μακρινό αντικείμενο στο ηλιακό μας σύστημα

Ο Musk είπε ότι η Tesla σχεδιάζει ένα «εξαιρετικό εξάρτημα για το Cybertruck» και η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε μία έκδοση του ηλεκτρικού φορτηγού με το δικό του ρυμουλκούμενο τρέιλερ, που όμως δεν μοιάζει με τροχόσπιτο.

Ανεξάρτητα από το αν η Tesla θα κυκλοφορήσει το δικό της τροχόσπιτο για το Cybertruck, το ηλεκτρικό όχημα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί από ορισμένους ιδιοκτήτες με άλλα τροχόσπιτα.

Η παραγωγή του Tesla Cybertruck πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη του 2021, αν και η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δηλώσει ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS