ΑρχικήinetΗ BMW παρουσιάζει το νέο της ηλεκτρικό όχημα BMW i4

Η BMW παρουσιάζει το νέο της ηλεκτρικό όχημα BMW i4

Η BMW παρουσίασε σήμερα το BMW i4, το νέο της ηλεκτρικό όχημά της και επιβεβαίωσε ότι θα έχει εμβέλεια έως και 300 μίλια βάσει του προτύπου EPA.

BMW i4

Αφού η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε το BMW i3 στην αγορά το 2013, σκεφτήκαμε ότι θα κυκλοφορήσει τα ΒMW i4, i5 και ούτω καθεξής, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Η BMW χρειάστηκε επτά χρόνια για να φέρει στην αγορά ένα άλλο ηλεκτρικό όχημα, το BMW iX3. Αλλά τώρα φαίνεται πως κυκλοφορεί το ΒMW i4.

Σήμερα, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του BMW Group, η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να αποκαλύψει το όχημα, το οποίο δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί δημόσια για μερικούς μήνες.

Μάθετε επίσης: Το ηλεκτρικό φορτηγό της Canoo είναι πολύ μικρότερο από το Tesla Cybertruck

Ωστόσο, δεν έκανε πλήρη αποκάλυψη με όλες τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά. Αυτό θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν, η BMW κυκλοφορεί μερικές λεπτομέρειες όπως το γεγονός ότι το ΒMW i4 θα προσφέρεται σε διαφορετικές εκδόσεις που θα επιτρέπουν την εμβέλεια «έως 590km (WLTP) και έως 300 μίλια (EPA)» με βάση τις δικές τους εκτιμήσεις.

Δείτε επίσης: Porsche-Boeing: Κατασκευάζουν από κοινού ιπτάμενο ηλεκτρικό όχημα!

Θα έχει ισχύ εξόδου έως 390kW / 530HP, η οποία θα επιτρέψει την επιτάχυνση από 0 έως 100km/h σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα.

Με αυτές τις προδιαγραφές, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης τις πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού sedan ΒMW i4:

Η BMW κυκλοφόρησε και ένα σύντομο βίντεο του ΒMW i4:

Η ΒMW αποκαλεί το i4 ως «πλήρως ηλεκτρικό τετράθυρο Gran Coupé» και επιβεβαίωσε σήμερα ότι «θα εισέλθει στην αγορά κατά τη διάρκεια του 2021», μαζί με μια παραλλαγή BMW M Performance.

Μαζί με το BMW iX, το i4 αναμένεται να είναι το νέο κορυφαίο ηλεκτρικό όχημα της Γερμανίας φέτος. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και το εσωτερικό της ΒMW i4 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS