ΑρχικήGamingΤο Epic Games Store προσφέρει νέες social δυνατότητες

Το Epic Games Store προσφέρει νέες social δυνατότητες

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Valve ανταποκρίθηκε στην απειλή του Epic Game Store συμπληρώνοντας ορισμένες από τις δυνατότητες που έλειπαν από το Steam που αφορούσαν τις προτάσεις παιχνιδιών και τις social συνδέσεις. Η Epic πρόκειται να προσπαθήσει να καλύψει την social πλευρά του 2021, ανεξάρτητα από το αν οι περιοχές όπου επικεντρώνεται είναι αυτές που χρησιμοποιούν οι παίκτες πιο πολύ.

Epic Games Store

Δείτε επίσης: Πρόστιμα στις Valve, Capcom και Zenimax για γεω-αποκλεισμό παιχνιδιών

Σε ένα blog post, η ομάδα του Epic Games Store αποκάλυψε τα σχέδια της για ένα σύστημα πάρτι που περιλαμβάνει φωνητικές συνομιλίες και text στο στυλ του Discord, καθώς και επέκταση των εμπειριών του παιχνιδιού ενημερώνοντας σας για το τι είναι τα μέλη του πάρτι σας. Εν τω μεταξύ, το υπάρχον DM  σύστημα “Whispers” εξαφανίζεται επειδή οι άνθρωποι προφανώς δεν το χρησιμοποιούν.

Δείτε επίσης για την Epic Games: Το δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε την αγωγή της Epic Games κατά της Apple

Ενώ το σύστημα των πάρτι αφορά το “μέλλον”, οι αλλαγές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν τις Player Cards στο social panel που διευκολύνουν τον εντοπισμό ενός ατόμου, την αναζήτηση, την μη ενόχληση και άλλα.

Δείτε επίσης: Valve: Διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή αλλάζουν τα δεδομένα του gaming!

Αυτά τα χαρακτηριστικά πιθανότατα δεν είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον να επιλέξει το Epic store έναντι του Steam, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον όταν κάποιος αμφιταλαντεύεται. Εάν αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνετε από το Epic, παρακολουθήστε τον πίνακα Trello για να δείτε τι άλλο υπάρχει στα έργα, όπως τα Achievements (που ήταν στη λίστα για λίγο) και βελτιώσεις στη λίστα επιθυμιών.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS