ΑρχικήinetΗ LG θα κλείσει το τμήμα smartphone επειδή δεν βρέθηκε αγοραστής;

Η LG θα κλείσει το τμήμα smartphone επειδή δεν βρέθηκε αγοραστής;

Η LG προσπαθεί να κλείσει ολόκληρο το τμήμα smartphone της αφού δεν έχει βρει αγοραστή για το προβληματικό τμήμα της επιχείρησής της, αναφέρει η Korea Herald.

LG smartphone

Τον Ιανουάριο, η LG ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις επιλογές της για έξοδο από τη βιομηχανία smartphone, “συμπεριλαμβανομένης της πώλησης, της απόσυρσης και της μείωσης του μεγέθους”. Αν και η LG ήταν κάποτε ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphοne στον κόσμο και σημαντικός ανταγωνιστής της Apple, η εταιρεία smartphone έχει μειώσει τις αποστολές και τα τελευταία πέντε χρόνια οι απώλειες της έφτασαν τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια, οδηγώντας στην ανάγκη για επείγουσα αξιολόγηση του τμήματος.

Δείτε επίσης: Η LG σκέφτεται να εγκαταλείψει τον τομέα των smartphone το 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες, η LG ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Vingroup που εδρεύει στο Βιετνάμ και την αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen σχετικά με την αγορά της smartphone επιχείρησης, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Παρόλο που η απόφαση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, κάποιοι που γνωρίζουν πολύ περισσότερα για την εταιρεία αναφέρουν ότι η LG είναι πλέον πιθανό να κλείσει το τμήμα smartphοne αντί να το πουλήσει. Μια πηγή που μίλησε στο Κορέα Herald εξήγησε:

Με το σχέδιο εσωτερικής αναδιάρθρωσης της LG να έχει πλέον ολοκληρωθεί και να μην έχει βρεθεί αγοραστής, η εταιρεία λέγεται ότι κλίνει προς τη μείωση των ζημιών της κλείνοντας πλήρως το τμήμα smartphone.

Δείτε επίσης για την LG: Οι transparent τηλεοράσεις OLED της LG γίνονται ακόμη πιο διαφανείς

Τα έργα της LG που ανακοινώθηκαν, όπως το “Rainbow” και το “Rollable”, πιστεύεται ότι έχουν καταργηθεί, καθώς η εταιρεία φαίνεται να χρησιμοποιεί το υπάρχον εργατικό δυναμικό του τμήματος κινητής σε άλλα τμήματα της επιχείρησης, όπως το τμήμα λύσεων εξαρτημάτων οχημάτων.

Δείτε επίσης: LG: Δείτε το OLED New Wave της έκθεσης IFA, και πολλά ακόμα!

Η LG αναμένεται να δημοσιοποιήσει την απόφαση σχετικά με την επιχειρηματική μονάδα smartphone τον επόμενο μήνα μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS