ΑρχικήYoutubeΤο νέο drone DJI FPV σας «παίρνει μαζί του» στις πτήσεις του

Το νέο drone DJI FPV σας «παίρνει μαζί του» στις πτήσεις του

Είστε έτοιμοι για μια ξεχωριστή εμπειρία drone; Το νέο drone DJI FPV, μπορεί να σας την προσφέρει, μεταφέροντάς σας μαζί του στις πτήσεις του!

FPV drone

Το κιτ περιλαμβάνει το drone DJI FPV, ένα χειριστήριο και τα ειδικά γυαλιά FPV.

Το χειριστήριο που συνοδεύει το drone FPV, είναι παρόμοιο με άλλα μοντέλα της DJI όσον αφορά το σχεδιασμό και τις λειτουργίες που προσφέρει, ωστόσο έχει μερικές βασικές διαφορές. Υπάρχουν μερικά επιπλέον κουμπιά και δεν υπάρχει βάση για smartphone, καθώς δεν είναι αναγκαία, αφού μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα μέσω των γυαλιών.

Δείτε επίσης: COVID-19: Σε λίγο καιρό θα κάνετε rapid test μέσω του smartphone σας

Η δεξιά πλευρά του χειριστηρίου διαθέτει ένα κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών και ένα για εγγραφή βίντεο, καθώς και έναν μικρότερο διακόπτη εναλλαγής που σας επιτρέπει να αλλάζετε τον τρόπο πτήσης. Στα αριστερά υπάρχει ένα κουμπί που λειτουργεί ως στάση έκτακτης ανάγκης και ένα κουμπί επιστροφής στο σπίτι. Δίπλα είναι μια εναλλαγή που αλλάζει τη γωνία της κάμερας σε προκαθορισμένες θέσεις και κάτω είναι ένας τροχός κύλισης που σας επιτρέπει να περιστρέφετε την κάμερα κάθετα.

Το DJI προσφέρει επίσης ξεχωριστά ένα χειριστή κίνησης για ένα χέρι (199 $) που μοιάζει με ένα χειριστήριο και σας επιτρέπει να κατευθύνετε το drone μετακινώντας το χέρι σας στον αέρα.

Τα γυαλιά σε γκρι και μαύρο χρώμα, διαθέτουν τέσσερις κεραίες, μία σε κάθε γωνία. Στην επάνω δεξιά πλευρά υπάρχει ένα κουμπί Εγγραφής, ένα κουμπί Πίσω και μία μικρή ράβδος κατεύθυνσης. Στην άλλη πλευρά των γυαλιών υπάρχουν δύο άλλα κουμπιά, μια υποδοχή κάρτας microSD και μια θύρα USB-C.

Δείτε ακόμα: Τα μελλοντικά τηλέφωνα ενδέχεται να μην προσφέρουν υποστήριξη κάρτας microSD

FPV drone

Τα γυαλιά FPV δεν έχουν τη δική τους εσωτερική μπαταρία, οπότε για να τα χρησιμοποιήσετε, πρέπει να συνδέσετε μια μικρή μπαταρία μέσω ενός ιδιόκτητου προσαρμογέα USB-C.

Η εικόνα που παράγεται από τα γυαλιά FPV είναι εξαιρετική, καταλαμβάνοντας σχεδόν όλο το οπτικό πεδίο του χρήστη. Μικρά πλήκτρα στο κάτω μέρος των γυαλιών, επιτρέπουν να ρυθμίσετε την εστίασή τους. Σε λειτουργία χαμηλής ανάλυσης, μπορούν να μεταδώσουν βίντεο σε ροή στα 810p / 120fps με χρόνο καθυστέρησης περίπου 28ms. Στη Λειτουργία υψηλής ποιότητας, η ανάλυση παραμένει η ίδια, αλλά ο ρυθμός καρέ μειώνεται στα 60fps και η καθυστέρηση αυξάνεται στα 40ms.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε εικόνα των AirPods τρίτης γενιάς‌ της Apple

Το drone FPV του DJI προσφέρει τρεις τρόπους πτήσης: Normal, Sport και Manual. Η λειτουργία Normal είναι πιο κοντά στα άλλα drones DJI Mavic και σας επιτρέπει να το πετάξετε με μέγιστη ταχύτητα περίπου 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Το Sport mode είναι το επόμενο βήμα, αυξάνοντας τη μέγιστη ταχύτητα στα 97 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτή η λειτουργία προσφέρει επίσης μερικά ακόμη χειροκίνητα στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα σταθεροποιημένη πτήση και περιορισμένες γωνίες στροφής.

Τέλος, η λειτουργία Manual μοιάζει περισσότερο με αγωνιστικά drone. Σε αυτήν τη λειτουργία, το FPV μπορεί να φτάσει ταχύτητες 140 χιλιομέτρων την ώρα και έχετε πλήρη έλεγχο όλων όσων μπορεί να κάνει το drone.

FPV drone

Το FPV drone έχει δύο αισθητήρες στο κάτω μέρος, καθώς και δύο αισθητήρες μπροστά. Στη λειτουργία Normal, οι μπροστινοί αισθητήρες θα επιβραδύνουν το drone αν εντοπίσουν ένα εμπόδιο. Στις λειτουργίες Sport και Manual, αυτοί οι αισθητήρες είναι απενεργοποιημένοι.

Το DJI FPV διαθέτει αισθητήρα 1 / 2,3 ιντσών, το ίδιο μέγεθος με αυτό που υπάρχει στα περισσότερα drone Mavic της DJI και μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K στα 50/60 fps, αλλά δεν διαθέτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά βίντεο που υπάρχουν σε αυτά τα drone. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει παρακολούθηση αντικειμένων, ούτε υπάρχουν τρόποι για να κλειδώσει το drone σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να πετάξει σε ένα μοτίβο γύρω από αυτό.

Το DJI FPV απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση αγωνιστικών drone. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το DJI FPV έρχεται όχι μόνο με το drone και το χειριστήριο, αλλά και ένα ζευγάρι γυαλιά, που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι είστε πιλότος.

Το DJI FPV θα είναι διαθέσιμο στις 2 Μαρτίου, ξεκινώντας από 1,299 $ για το DJI FPV Combo, το οποίο περιλαμβάνει το FPV drone, το τηλεχειριστήριο, το FPV Goggles V2, όλα τα απαιτούμενα καλώδια και μία μπαταρία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS