ΑρχικήReviewsΗ Apple παρουσίασε την νέα εφαρμογή Find My Certification Asst

Η Apple παρουσίασε την νέα εφαρμογή Find My Certification Asst

Η Apple παρουσίασε μια νέα εφαρμογή, την Find My Certification Asst, η οποία έχει σχεδιαστεί για developers που θέλουν να δοκιμάσουν πως λειτουργούν τα αξεσουάρ τους. Η εφαρμογή Find που είναι προεγκατεστημένη σε iPhone, Mac και iPad επιτρέπει στους χρήστες να βρουν αξεσουάρ κατασκευασμένα από την Apple, όπως τα AirPods σε περίπτωση που δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά.

Find My Certification Asst

Η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι για πρώτη φορά θα αφήσει τα εξαρτήματα Made for iPhone (MFI) τρίτων να λειτουργούν με την εφαρμογή Find My στο WWDC 2020. Δεδομένου ότι είναι εργαλείο προγραμματιστή, οι κλασικοί χρήστες της Apple δεν θα το βρουν στο κανονικό κατάστημα εφαρμογών της Apple. Το ντεμπούτο της δοκιμαστικής εφαρμογής δείχνει ότι η Apple ενδέχεται να είναι έτοιμη να ανακοινώσει το λανσάρισμα του προγράμματος συσκευών τρίτων. Η Apple θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Worldwide Developers Conference από τις 7 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Series 6 κοστίζει 270 ευρώ στην Amazon

Σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής, η εφαρμογή Find My Certification Asst θα επιτρέψει στον κάτοχο της άδειας MFi να “δοκιμάσει τη σύνδεση και άλλες βασικές απαιτήσεις των αξεσουάρ” που θα λειτουργούν με την τεχνολογία Find My network της Apple. Οι προγραμματιστές τρίτων που είναι εγγεγραμμένοι στην Apple θα απαιτούνται να έχουν πιστοποιήσεις MFi για σύνδεση και τα αποτελέσματα των δοκιμών θα κοινοποιούνται αυτόματα στην εταιρεία. Για να θυμάστε, η εφαρμογή Find My χρησιμοποιεί σήματα Bluetooth από συσκευές Apple ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Ο Tim Cook λέει ότι «πιθανότατα» δεν θα είναι στην Apple σε 10 χρόνια

Ορισμένες εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει προϊόντα που θα μπορούν να ενσωματωθούν στο Find My network. Ο κάτοχος άδειας χρήσης MFi και η αμερικανική κατασκευαστική Belkin ανακοίνωσαν ότι τα ακουστικά SoundForm Freedom TWS θα υποστηρίξουν το Find My network. Συγκεκριμένα, το επερχόμενο iOS 14.5 πιθανότατα θα έχει μια νέα καρτέλα που ονομάζεται “Items” που θα υποστηρίζει συσκευές που φέρουν τα AirTags που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και άλλα αξεσουάρ τρίτων, όπως αυτά της Tile και άλλων.

Μάθετε: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID στο iPhone σας

Ο CEO της Apple Tim Cook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η επόμενη έκδοση του iOS 14 θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα AirTags που φημολογείται ότι θα έκαναν το ντεμπούτο τους τον περασμένο μήνα.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS