ΑρχικήUpdatesΗ Apple διορθώνει το γκριζαρισμένο toggle του App Tracking Transparency

Η Apple διορθώνει το γκριζαρισμένο toggle του App Tracking Transparency

Όταν κυκλοφόρησε το iOS 14.5, η Apple έκανε τη νέα δυνατότητα App Tracking Transparency διαθέσιμη στο κοινό, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να μην εντοπίζονται από εφαρμογές τρίτων. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες διαμαρτύρονταν ότι το Tracking toggle ήταν γκριζαρισμένο για άγνωστους λόγους, αλλά φαίνεται ότι η Apple διορθώνει τελικά το θέμα.

Δείτε επίσης: Η Alibaba ανησυχεί για το App Tracking Transparency της Apple

Σύμφωνα με πολλές αναφορές από αναγνώστες του 9to5Mac και άτομα σε κοινωνικά δίκτυα, το toggle του App Tracking Transparency ενεργοποιήθηκε μυστηριωδώς την Τρίτη.

Τον Απρίλιο, η Apple είπε ότι η «επιλογή tracking θα πρέπει να είναι γκρίζα από προεπιλογή για τα αναγνωριστικά της Apple των οποίων ο κάτοχος είναι κάτω των 18 ετών ή για συσκευές με προφίλ MDM». Ωστόσο, αυτές οι καταστάσεις δεν ισχύουν για τους περισσότερους χρήστες που δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του App Tracking Transparency.

Δείτε επίσης: Apple: Απορρίπτει ήδη apps που αψηφούν το Αpp Tracking Transparency feature

Η εταιρεία κυκλοφόρησε αργότερα το iOS 14.5.1, το οποίο έπρεπε να διορθώσει τα σφάλματα που σχετίζονται με το App Tracking Transparency. Παρόλα αυτά, η επιλογή παρέμεινε μη διαθέσιμη σε ορισμένους χρήστες. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έκανε η Apple, αλλά είναι πιθανό η εταιρεία να άλλαξε κάτι απομακρυσμένα για να ενεργοποιήσει τελικά αυτήν την επιλογή για όλους.

App Tracking Transparency

Δείτε επίσης: Γερμανία: Αγωγή εναντίον της Apple για το Αpp Tracking Transparency

Για παράδειγμα, εγώ έχω ένα iPhone 12 mini με iOS 14.5.1, ένα iPhone 12 Pro Max και iPad Air 3 με iOS 14.6 RC. Η επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη και στις τρεις συσκευές μέσα στην μέρα και για πρώτη φορά έγινε διαθέσιμη στο iPhone 12 Pro Max πριν από λίγο. Τώρα το ATT λειτουργεί όπως αναμενόταν στο iPhone 12 mini και στο iPad Air 3. Άλλοι χρήστες κοινοποίησαν παρόμοιες αναφορές.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS