ΑρχικήinetIONIQ 5: Οι Αμερικανοί οδηγοί θα λάβουν δωρεάν φόρτιση για 2 χρόνια

IONIQ 5: Οι Αμερικανοί οδηγοί θα λάβουν δωρεάν φόρτιση για 2 χρόνια

Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό όχημα IONIQ 5 (ξέρετε, αυτό από τη Hyundai) θα έρθει με ένα επιπλέον προνόμιο για τους Αμερικανούς οδηγούς.

IONIQ 5

Δείτε επίσης: Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Hyundai IONIQ 5 είναι εντυπωσιακό

Η Electrify America ανακοίνωσε χθες ότι έκανε συμφωνία με την Hyundai για να δώσει στους ιδιοκτήτες απεριόριστη δωρεάν φόρτιση για δύο χρόνια στους σταθμούς φόρτισης της εταιρείας. Αυτό ισχύει για φορτίσεις που δεν διαρκούν περισσότερο από 30 λεπτά.

Τα δύο χρόνια δωρεάν φόρτισης θα αρχίσουν από την ημερομηνία αγοράς του οχήματος και θα ισχύουν τόσο για τις αγορές όσο και για τις μισθώσεις.

Δείτε επίσης: Kia: Ανακαλεί αυτοκίνητα λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Το όριο των 30 λεπτών μπορεί να ακούγεται σαν περιορισμός, αλλά δεν είναι. Η Electrify America παρέχει γρήγορη φόρτιση DC και με φορτιστή 350 kWh το IONIC 5 μπορεί να φορτίσει από 10% έως 80% σε μόλις 18 λεπτά.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια συνεργασία μεταξύ της Electrify America και της Hyundai. Νωρίτερα τον Μάρτιο, ανακοίνωσαν δωρεάν φόρτιση 250 κιλοβατώρων για τους ιδιοκτήτες των μοντέλων 2021 Kona Electric και IONIQ Electric. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 1.600 χιλιόμετρα δωρεάν οδήγησης.

Δείτε επίσης: Μελέτη της Ford: Γιατί δεν πρέπει να φοράμε ακουστικά όταν οδηγούμε

Το IONIQ 5 θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2021 και εκτιμάται ότι θα κοστίζει από 45.000 έως 55.000 $.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS