ΑρχικήGamingΤο Nintendo Switch eShop θα μπορούσε να λάβει ένα μεγάλο upgrade

Το Nintendo Switch eShop θα μπορούσε να λάβει ένα μεγάλο upgrade

Μια νέα πατέντα που υπέβαλε η Nintendo δείχνει ότι ένα εξατομικευμένο σύστημα rating θα μπορούσε να έρθει στο Nintendo Switch eShop. Εάν εφαρμοστεί, το σύστημα θα μπορούσε να προσαρμόσει την εμπειρία περιήγησης του eShop ενός χρήστη προτείνοντας του παιχνίδια που πιθανότατα ενδιαφέρεται να παίξει.

Nintendo Switch eShop

Δείτε επίσης: Citra: Ο εξομοιωτής Nintendo 3DS για Android αποκτά νέα δυνατότητα

Η πατέντα περιγράφει ένα σύστημα που μπορεί να “δημιουργήσει ένα βασικό rating που είναι συνάρτηση των δεδομένων παιχνιδιού για έναν συγκεκριμένο χρήστη…”. Θεωρητικά, αυτό θα επέτρεπε στο Nintendo Switch eShop να οργανωθεί καλύτερα για κάθε παίκτη.

Ενδιαφέρον νέο: Πώς η Nintendo δημιούργησε μία από της πιο επιτυχημένες κονσόλες

Το πώς λειτουργεί το πατενταρισμένο σύστημα φαίνεται να είναι πολύ περίπλοκο, αλλά για να το θέσουμε απλά, επιχειρεί να συγκεντρώσει δεδομένα από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων κριτικών και review χρηστών, καθώς και από τις προσωπικές σας προτιμήσεις όσον αφορά το είδος του παιχνιδιού. Αυτά τα data με τη σειρά τους θα χρησιμοποιηθούν δυνητικά για να δημιουργηθεί μια εξατομικευμένη ενότητα για να περιηγηθείτε – μάλλον όχι σαν την ενότητα “Recommended” που βρίσκεται σε εφαρμογές όπως το Netflix και το Store του Xbox.

Ενώ πρόκειται απλά για μια πατέντα και όχι μια λειτουργία που η Nintento θα εφαρμόσει αναγκαστικά στην πραγματικότητα, ελπίζουμε πραγματικά να το κάνει. Το Nintendo Switch eShop χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιο είδος οργάνωσης όπως αυτό για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν εύκολα τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν.

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Switch μπορεί να παρουσιάσει ελλείψεις αργότερα φέτος

Δεδομένου ότι το Nintendo Switch eShop δεν διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά που απολαμβάνουν οι ανταγωνιστές του, όπως user ratings, αυτή η πατέντα για εξατομίκευση του eShop θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη σε μια βελτιωμένη συσκευή Nintendo Switch Pro.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS