ΑρχικήHow ToiPhone/iPad: Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση πληκτρολογίου Apple TV

iPhone/iPad: Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση πληκτρολογίου Apple TV

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας ως πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε κείμενο σε μια Apple TV. Αυτή η λειτουργικότητα υλοποιείται μέσω μιας ειδοποίησης push, η οποία εμφανίζεται κάθε φορά που η Apple TV περιμένει input πληκτρολογίου. Εάν δεν θέλετε αυτή η ειδοποίηση να εμφανίζεται σε μια συσκευή, δείτε πώς μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

Apple TV

Δείτε επίσης: iMac, iPad Pro & Αpple TV 4K θα βρίσκονται στα Αpple Stores την Παρασκευή

Απενεργοποίηση της ειδοποίησης πληκτρολογίου Apple TV

Η ειδοποίηση πληκτρολογίου Apple TV θα εμφανίζεται μόνο σε συσκευές που συνδέονται με το ίδιο Apple ID που χρησιμοποιείται στην Apple TV σας. Θα εμφανιστεί τόσο σε iPhone όσο και σε iPad. Εάν έχετε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δωμάτιο, μπορεί να το βρείτε λίγο αφόρητο.

Apple TV

Μία λύση μπορεί να είναι να την απενεργοποιήσετε για μια συγκεκριμένη συσκευή, όπως το iPad σας, ενώ να την αφήσετε ενεργοποιημένη στο iPhone σας.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στην Αpple TV

Για να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση σε μια συγκεκριμένη συσκευή, ανοίξτε την εφαρμογή των Settings στη συσκευή και πατήστε “Notifications”.

Από εδώ, κάντε scroll προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το “Apple TV Keyboard” στη λίστα. Πατήστε το.

Apple TV

Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης της ειδοποίησης. Για να την απενεργοποιήσετε πλήρως, καταργήστε την επιλογή “Allow Notifications”. Δεν θα δείτε ξανά την ειδοποίηση σε αυτήν τη συγκεκριμένη συσκευή.

Apple TV

Μια καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η απενεργοποίηση των “Banner”, ώστε η ειδοποίηση να μην εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλά να είναι ακόμη προσβάσιμη από την οθόνη κλειδώματος ή το Notification Center. Λάβετε υπόψη ότι η ειδοποίηση καταργείται όταν η Apple TV δεν δέχεται πλέον input πληκτρολογίου, επομένως δεν θα χρειαστεί να την απορρίψετε με χειροκίνητο τρόπο.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone/iPad σας ως τηλεχειριστήριο Αpple TV

Εάν θέλετε να αναιρέσετε αυτήν την αλλαγή και να λάβετε ξανά την ειδοποίηση πληκτρολογίου, επιστρέψτε σε αυτήν την οθόνη και ενεργοποιήστε ξανά τις επιλογές ειδοποιήσεων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS