ΑρχικήUpdatesGmail: Αποθηκεύστε τις συνημμένες εικόνες απευθείας στο Google Photos

Gmail: Αποθηκεύστε τις συνημμένες εικόνες απευθείας στο Google Photos

Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα email με μια συνημμένη εικόνα στο Gmail, ενδέχεται να βρείτε μια νέα επιλογή που θα σας δώσει έναν άλλο τρόπο αποθήκευσης της εικόνας. Η νέα δυνατότητα “Save to Photos” σας επιτρέπει να αποθηκεύετε εικόνες απευθείας στο Google Photos από τον λογαριασμό σας στο Gmail. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε πρώτα τα αρχεία με χειροκίνητο τρόπο πριν τα αποθηκεύσετε στην υπηρεσία αποθήκευσης εικόνων της Google. Βέβαια, αυτή τη στιγμή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για συνημμένα JPEG.

Δείτε επίσης: Google Photos: Πώς να κατεβάσετε όλα τα data σας και να τα μεταφέρετε σε άλλη υπηρεσία

Google Photos

Δείτε επίσης: Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Κατά την προεπισκόπηση ενός συνημμένου, θα βρείτε τη νέα επιλογή στο μενού πάνω δεξιά γωνία. Αλλά εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την προεπισκόπηση του αρχείου, μπορείτε να βρείτε τη δυνατότητα ως κουμπί στο συνημμένο ακριβώς δίπλα στο κουμπί “Add to Drive”. Το “Save to Photos” έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες του Gmail – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν μόνο προσωπικούς λογαριασμούς. Είναι μια σταδιακή διάθεση που θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 ημέρες, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να την αποκτήσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο iCloud;

Εάν έχετε ήδη πρόσβαση στη λειτουργία, έχετε λίγες μέρες για να αποθηκεύσετε όσα αρχεία θέλετε στο Google Photos προτού η υπηρεσία σταματήσει να σας προσφέρει δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Μετά την 1η Ιουνίου, κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανεβάζετε θα υπολογίζεται στο όριο των 15 GB που μοιράζεται με το Gmail, τα έγγραφα του Workspace, τα slides και τα spreadsheets σας. Θα πρέπει να πληρώσετε για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, εκτός εάν διαθέτετε μια συσκευή Pixel.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS