ΑρχικήinetYouTuber συνελήφθη αφού έδεσε μπαλόνια ηλίου στον σκύλο του για να τον...

YouTuber συνελήφθη αφού έδεσε μπαλόνια ηλίου στον σκύλο του για να τον κάνει να «πετάξει»

Ένας YouTuber στην Ινδία συνελήφθη αφού έδεσε στον σκύλο του μπαλόνια ηλίου σε μια προσπάθεια να τον κάνει να πετάξει για ένα βίντεο για το YouTube, σύμφωνα με έκθεση του BBC.

YouTuber σκύλο

Δείτε επίσης: Το δημοφιλές βίντεο “Charlie Bit My Finger” εξαφανίζεται από το YouTube

Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε τον YouTuber, ο οποίος ονομάζεται Gaurav Sharma, αφού έλαβε καταγγελίες από το People for Animals, μια οργάνωση που ασχολείται με την καλή μεταχείριση των ζώων.

Οι Times Of India ανέφεραν ότι ο Gaurav ανέβασε για πρώτη φορά το βίντεο στις 21 Μαΐου με τον τίτλο “Flying Dollar (έτσι ονομάζεται ο σκύλος) with helium gas balloons”.

Στο βίντεο φαίνεται ο Gaurav και μια φίλη του οι οποίοι βρίσκονται σε ένα πάρκο, προσπαθούν να δουν αν το σκυλί θα πετάξει ενώ του έχουν δέσει στο σώμα τα μπαλόνια με το ήλιο. Στη συνέχεια θέλησαν να δοκιμάσουν αν τα μπαλόνια ηλίου μπορούν να σηκώσουν τον σκύλο ψηλότερα στο μπαλκόνι ενός κτηρίου που βρισκόταν κοντά στο πάρκο.

Αφού οι θεατές του βίντεο αντέδρασαν άσχημα, ο Gaurav αφαίρεσε το βίντεο και εξέδωσε μια συγγνώμη λέγοντας ότι «είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας» ενώ γύριζε το βίντεο με το σκύλο του.

Επίσης, ο Gaurav κάλεσε και άλλα άτομα να μην επαναλάβουν τις ενέργειες που εμφανίζονται στο βίντεο του. Πρόσθεσε ότι επηρεάστηκε από άλλους YouTubers που έχουν ανεβάσει παρόμοια βίντεο, σύμφωνα με τους Times of India.

Δείτε επίσης: Η Google φέρνει επιτέλους τo YouTube Music app στο Wear OS

Μια έκθεση της Indian Express ανέφερε ότι ο Gaurav αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του, καθώς ήταν «αποδεκτή παραβίαση». Είπε στην αστυνομία ότι ήταν YouTuber που δημιούργησε το βίντεο μόνο για το κανάλι του, το οποίο έχει σήμερα περισσότερους από τέσσερις εκατομμύρια συνδρομητές.

Έχει δημοσιεύσει και άλλα πολλά βίντεο με το σκύλο του, τον Dollar, που απεικονίζει εμπειρίες όπως η μεταφορά του σκύλου στο νοσοκομείο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τι συνέβη όταν το έσκασε.

Ο Gaurav έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram για το σκύλο του όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 200.000 ακόλουθους. Η τελευταία ανάρτηση στη σελίδα είχε αρκετά αρνητικά σχόλια από ορισμένους χρήστες που κατηγόρησαν τον Gaurav για κακοποίηση ζώων μετά την κυκλοφορία του βίντεο με το μπαλόνι του ηλίου.

Δείτε επίσης: Η Google θα καταργήσει το YouTube TV από τις streaming συσκευές Roku;

Μια τρίμηνη έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Lady Freethinker ισχυρίστηκε ότι εντοπίστηκαν πάνω από 2.000 βίντεο από YouTubers όπου τα ζώα δέχτηκαν βασανισμούς για ψυχαγωγικούς σκοπούς, σύμφωνα με έκθεση της Guardian που δημοσιεύτηκε το 2020.

Η φιλανθρωπική οργάνωση προέτρεψε την πλατφόρμα του YouTube να αφαιρέσει όλα τα βίντεο που περιέχουν βιαίες συμπεριφόρες ενάντια σε ζώα και να λογοδοτήσουν τα εμπλεκόμενα κανάλια.

Πηγή πλήροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS