ΑρχικήinetDonald Trump: Κλείνει το blog του μετά από ένα μήνα λειτουργίας

Donald Trump: Κλείνει το blog του μετά από ένα μήνα λειτουργίας

Το blog του πρώην Προέδρου Donald Trump – μια σελίδα που έφτιαξε για να μοιράζεται τις απόψεις του, μετά την απομάκρυνσή του από τις μεγαλύτερες social media εταιρείες – αφαιρέθηκε από το διαδίκτυο και δεν θα ξαναλειτουργήσει.

Donald Trump blog

Η σελίδα “From the Desk of Donald J. Trump” αφαιρέθηκε από το website του Trump μετά από ένα μήνα λειτουργίας.

Δεν θα επιστρέψει“, δήλωσε στο CNBC ο ανώτερος σύμβουλος του Trump, Jason Miller.

Ήταν απλώς βοηθητικό στις ευρύτερες προσπάθειες που κάνουμε και εργαζόμαστε“, δήλωσε. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις “προσπάθειες”.

Δείτε επίσης: Michelle Obama προς social media: “Μπλοκάρετε για πάντα τον Trump”

Ο Miller ρωτήθηκε αν το κλείσιμο του blog σημαίνει ότι ο Τrump θα ενταχθεί σε “μια άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων”. Ο Miller απάντησε: “Στην πραγματικότητα, ναι. Μείνετε συντονισμένοι“!

Το Facebook και το Twitter απαγόρευσαν στον Trump να δημοσιεύει posts στις πλατφόρμες τους μετά την επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στις 6 Ιανουαρίου. Ο Trump, μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ισχυριζόταν επανειλημμένα στα social media ότι το αποτέλεσμα των εκλογών οφειλόταν σε απάτη.

Δείτε επίσης: Facebook: Η απαγόρευση για τον Donald Trump θα παραμείνει, για τώρα

Ο Donald Trump και οι σύμμαχοί του έχουν κατηγορήσει τις social media πλατφόρμες για πολιτικές προκαταλήψεις και για λογοκρισία των συντηρητικών. Μετά και την απομάκρυνσή του από τις πλατφόρμες, είχε ειπωθεί ότι ο πρώην Πρόεδρος θα δημιουργήσει μια δική του πλατφόρμα.

Ωστόσο, το blog του, που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα και αρχικά χαρακτηρίστηκε ως μια νέα “πλατφόρμα επικοινωνίας“, δεν ήταν αρκετό για να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες εταιρείες social media.

Ο Miller διευκρίνισε τότε ότι το “From the Desk of Donald J. Trump” blog ήταν “ένας εξαιρετικός πόρος” για να βρει κανείς τις δηλώσεις του Τrump, “αλλά αυτή δεν είναι μια νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων“.

Πριν την απαγόρευσή του από τα social media, ο Τrump είχε εκατομμύρια followers στο Twitter και στο Facebook.

Δείτε επίσης: Ο Trump δεν θα επιστρέψει στο Twitter ακόμα και αν ξαναγίνει Πρόεδρος

Το blog του, ωστόσο, δεν πήγε και τόσο καλά και δεν κατάφερε να προσελκύσει πολλούς χρήστες. Σε αυτό οφείλεται πιθανότατα και η σύντομη λειτουργία του.

Πηγή: CNBC

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS