ΑρχικήinetApple προς υπαλλήλους: Από Σεπτέμβρη θα επιστρέψετε στα γραφεία για τρεις φορές...

Apple προς υπαλλήλους: Από Σεπτέμβρη θα επιστρέψετε στα γραφεία για τρεις φορές την εβδομάδα

Οι υπάλληλοι της Apple θα επιστρέψουν στο γραφείο για τρεις ημέρες την εβδομάδα ξεκινώντας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο CEO της Apple Tim Cook στους εργαζόμενους σήμερα σε ένα σημείωμα που έφτασε στο The Verge.

Apple

Δείτε επίσης: Η Apple δημοσίευσε μια θέση εργασίας που αναφέρει την λέξη “homeOS”

«Για όλα αυτά που καταφέραμε να έχουμε πετύχει, ενώ βρισκόμαστε χωριστά, η αλήθεια είναι ότι κάτι ουσιαστικό λείπει από τον περασμένο χρόνο και αυτό είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις», δήλωσε ο Cook στον υπόμνημα.

Οι περισσότεροι υπάλληλοι θα κληθούν να επιστρέψουν στα γραφεία τους κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, με την επιλογή να εργάζονται εξ αποστάσεως κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Οι ομάδες που πρέπει να κάνουν in-person δουλειά θα επιστρέφουν στο γραφείο για τέσσερις έως πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε Android TV

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν επίσης να εργάζονται εντελώς εξ αποστάσεως για έως και δύο εβδομάδες κάθε χρόνο, αλλά τα αιτήματα απομακρυσμένης εργασίας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διευθυντές.

Ο Cook έκλεισε το σημείωμα του λέγοντας ότι ανυπομονεί να δει τα πρόσωπα των υπαλλήλων. “Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που του λείπει η δραστηριότητα, η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η συνεργασία των προσωπικών μας συναντήσεων, καθώς και η αίσθηση της κοινότητας που έχουμε δημιουργήσει με τα χρόνια”, έγραψε.

Δείτε επίσης: Η Αpple σκοπεύει να ανοίξει και άλλα καταστήματα στην Ευρώπη

Οι υπάλληλοι της Apple αναμένεται να απαιτηθεί να επιστρέψουν στις πανεπιστημιουπόλεις και τα γραφεία της Apple σε όλο τον κόσμο, καθώς η Apple πάντα επικεντρωνόταν στη σημασία της συνεργασίας. Τον Μάρτιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple ‌Tim Cook‌ δήλωσε ότι ανυπομονούσε για την επιστροφή των υπαλλήλων στην δουλειά και είπε ότι η Apple θα εφαρμόσει ένα “υβριδικό περιβάλλον” για την επιστροφή.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS