ΑρχικήUpdatesTwitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Twitter και Instagram έρχονται ένα βήμα πιο κοντά με μία νέα δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή του πρώτου στους χρήστες iOS. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή iOS του Twitter έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται γρήγορα κι εύκολα tweets στο Instagram Story τους, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Twitter θέτει σε παύση την διαδικασία των αιτημάτων επαλήθευσης;

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με τη χρήση ενός iOS share sheet: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο κοινής χρήσης κάτω από οποιοδήποτε tweet και να επιλέξετε το “Instagram Stories” από τη λίστα εφαρμογών. Όταν μεταφέρετε το tweet στο Instagram, μπορείτε να του αλλάξετε το μέγεθος, να το επανατοποθετήσετε και να το «στολίσετε» με την τυπική επιλογή κειμένου, αυτοκόλλητων, μουσικής και σχολιασμών της υπηρεσίας εικόνας.

Twitter - χρήστες iOS - tweets Instagram Stories
Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Δείτε ακόμη: Οι χρήστες του Twitter κατηγορούν τον Elon Musk για ρατσισμό

Φυσικά, είχατε πάντα την επιλογή να τραβήξετε screenshots τα tweets καθώς και να τα ανεβάζετε χειροκίνητα σε ένα Instagram Story. Το νέο interface όμως κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και τα αποτελέσματα είναι πιο ικανοποιητικά. Παρόλα αυτά, η δυνατότητα φαίνεται να λειτουργεί προς το παρόν καλύτερα σε text και image-based tweets. Σε περιπτώσεις όπου η δοκιμάστηκε σε ένα tweet με ενσωματωμένο βίντεο, το Instagram το εισήγαγε ως στατική εικόνα.

Twitter - χρήστες iOS - tweets Instagram Stories
Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Ενώ είναι πλέον πιο εύκολο να μοιραστείτε tweets στο Instagram, εξακολουθεί να είναι δύσκολο το αντίστροφο, δηλαδή να μοιραστείτε περιεχόμενο του Instagram στο Twitter. Η δημοσίευση ενός Instagram link στο Twitter εξακολουθεί να εμφανίζεται ως απλό URL, χωρίς preview card. Το functionality εξαφανίστηκε το 2012 και δεν δείχνει κανένα σημάδι επιστροφής, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Πρόταση: Πώς να αποκρύψετε τα «likes» σε Facebook και Instagram

Η επίσημη ένωση του Twitter και των Instagram Stories ακολουθεί μία παρόμοια δυνατότητα που προστέθηκε στο Snapchat πέρυσι. Όπως συνέβη και με την ενσωμάτωση του Snapchat, το Twitter καθιστά προς το παρόν τη νέα δυνατότητα κοινής χρήσης διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες iOS, ενώ δεν έχει αναφέρει πότε θα είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες Android.

Pohackontas
Pohackontashttps://secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS