ΑρχικήUpdatesInstagram: Θα επιτρέψει τη δημιουργία post από desktop

Instagram: Θα επιτρέψει τη δημιουργία post από desktop

Το Instagram θα επιτρέψει επιτέλους στους χρήστες του, να δημιουργούν και να δημοσιεύουν αναρτήσεις χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε desktop. Ο σύμβουλος κοινωνικών μέσων Matt Navarra, μοιράστηκε πρόσφατα ορισμένα screenshots στο Twitter, που δείχνουν τη νέα δυνατότητα. Ορισμένοι χρήστες επιβεβαίωσαν επίσης ότι έλαβαν αυτήν τη λειτουργικότητα στην έκδοση web του Instagram.

Instagram

Δείτε επίσης: Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Πρόκειται για μία δοκιμαστική λειτουργία του χαρακτηριστικού που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες. «Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Instagram από τον υπολογιστή τους», δήλωσε η εκπρόσωπος του Facebook Christine Pai στο Bloomberg. «Για να βελτιώσουμε αυτήν την εμπειρία, δοκιμάζουμε τώρα τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ανάρτησης ροής στο Instagram μέσω του προγράμματος περιήγησής τους.»

Τα στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκε ο Navarra, δείχνουν ότι το Instagram έχει προσθέσει ένα νέο εικονίδιο “συν” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στην έκδοση web. Το κουμπί επισημαίνεται με το μήνυμα “Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναρτήσεις απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Δείτε ακόμα: OneDrive για Web & Android: Αποκτά δυνατότητα επεξεργασίας photo

Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο πεδίο σύνταξης από όπου μπορείτε να δημιουργήσετε νέες αναρτήσεις προσθέτοντας μια φωτογραφία ή επιλέγοντας μία από τον υπολογιστή. Θα μπορείτε να περικόψετε τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας διάφορες αναλογίες διαστάσεων ή να τις δημοσιεύσετε στο αρχικό τους μέγεθος. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία επεξεργασίας για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και άλλες παραμέτρους πριν δημοσιεύσετε.

desktop

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες έως 2.200 χαρακτήρων, να μοιραστείτε τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας, να προσθέσετε εναλλακτικό κείμενο για να περιγράψετε τη φωτογραφία σας και να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια.

Δείτε επίσης: Raspberry Pi 400 review: Ένας υπολογιστής πληκτρολόγιο

Η δυνατότητα δημιουργίας αναρτήσεων μέσω του διαδικτύου ήταν μια από τις πιο περιζήτητες δυνατότητες από τους χρήστες του Instagram. Μετά την πανδημία, οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στους υπολογιστές τους από πριν. Η εταιρεία πρέπει να το έλαβε υπόψη της και τελικά πρόσθεσε τη δυνατότητα δημιουργίας αναρτήσεων στην έκδοση web.

Ο προγραμματιστής Alessandro Paluzzi αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα αυτή τη δυνατότητα, ωστόσο δεν ήταν σαφές πότε το Instagram σκόπευε να αναπτύξει τη νέα λειτουργία. Ευτυχώς, η εταιρεία δεν έκανε τους χρήστες να περιμένουν πολύ. Λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο αναρτήσεις ροής και όχι Reels. Δεν είναι σαφές εάν το Instagram σκοπεύει να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα στην έκδοση ιστού στο μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS