ΑρχικήUpdatesΗ Apple θα επεκτείνει τα μοντέλα iPhone 13 mmWave το φθινόπωρο

Η Apple θα επεκτείνει τα μοντέλα iPhone 13 mmWave το φθινόπωρο

Σύμφωνα με μία νέα έκθεση της DigiTimes, η Apple προσλαμβάνει επιπλέον προμηθευτές κεραιών mmWave για το iPhone 13, καθώς το Φθινόπωρο αναμένεται να σηματοδοτήσει μία νέα, πολυάσχολη χρονιά την εταιρεία.

Apple mmWave

Δείτε επίσης: Apple: Οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία παρά τις διαμαρτυρίες

Η τεχνολογία 5G mmWave έκανε το ντεμπούτο της στο iPhone 12 και σε σύγκριση με τα παραδοσιακά sub-6Ghz, το mmWave προσφέρει σημαντικά γρηγορότερες ταχύτητες αλλά περιορίζεται στο θέμα της απόστασης. Προς το παρόν, τα μοντέλα mmWave iPhone 12‌ είναι διαθέσιμα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτό το φθινόπωρο, η Apple σχεδιάζει μια μεγαλύτερη επέκταση των mmWave iPhone σε περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Δείτε ακόμα: iPhone 12: Πώς μπορείτε να το απενεργοποιήσετε

Η υιοθέτηση της τεχνολογίας mmWave έχει αυξηθεί στις πόλεις. Ωστόσο, με το «iPhone 13» που επεκτείνει την τεχνολογία σε περισσότερους πελάτες, ενδέχεται να ωθήσει τις χώρες να υιοθετήσουν γρηγορότερα την υποδομή mmWave. Η DigiTimes αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να αυξήσει την αναλογία των iPhone 5G mmWave σε έως και το 60% της σειράς iPhone 2021, με τις κυκλοφορίες να φτάνουν τα 90 εκατομμύρια μονάδες.

iPhone 13

Δείτε επίσης: Η Apple διατηρεί το προβάδισμα της στην αγορά του 5G στο Q1 του 2021

Η Apple αναμένεται να αυξήσει απότομα το ποσοστό των συσκευών 5G mmWave στο 60% της νέας σειράς iPhone‌ το 2021, με τέτοια μοντέλα να εκτιμάται ότι προσεγγίζουν 90 εκατομμύρια μονάδες”, ανέφεραν οι πηγές, προσθέτοντας ότι “κάθε mmWave aveiPhone‌ θα απαιτήσει τέσσερις μονάδες AiP, οδηγώντας σημαντικά σε αύξηση της ζήτησης για υποστρώματα AiP.”

Το iPhone 13, που αναμένεται να ανακοινωθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, φημολογείται ότι περιλαμβάνει κι άλλες σημαντικές δυνατότητες, όπως βελτιωμένη οθόνη, βελτιωμένες κάμερες και ταχύτερη απόδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS