ΑρχικήSecurityΤο site Gettr των συνεργατών του Trump χακαρίστηκε λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε

Το site Gettr των συνεργατών του Trump χακαρίστηκε λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε

Ένα social media site που κυκλοφόρησε πρόσφατα και δημιουργήθηκε από πρώην μέλη του εσωτερικού κύκλου του Donald Trump, χακαρίστηκε την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Δείτε επίσης: Donald Trump: Κλείνει το blog του μετά από ένα μήνα λειτουργίας

social media site Trump Gettr

Δείτε επίσης: Ο Biden ανακαλεί την εντολή του Trump για απαγόρευση του TikTok

Το Reuters ανέφερε ότι το social media site Gettr, ένας νέος ιστότοπος που κυκλοφόρησε από τον Jason Miller, πρώην ανώτερο σύμβουλο του Trump, παραβιάστηκε από έναν «χάκερ» την Κυριακή.

“Το πρόβλημα εντοπίστηκε και σφραγίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο χάκερ ήταν να αλλάξει μερικά ονόματα χρηστών”, δήλωσε ο κ. Miller στο Reuters.

Ο κ. Miller δήλωσε επίσης ότι περισσότερα από 500.000 άτομα έχουν εγγραφεί για να κάνουν χρήση του ιστότοπου και πρόσθεσαν ότι η κατάσταση γύρω από την ασφάλεια του ιστότοπου έχει «διορθωθεί».

Ο νέος ιστότοπος αναφέρεται στα app stores ως “κοινωνικό δίκτυο χωρίς προκαταλήψεις για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” στην τελευταία προσπάθεια συντηρητικών υψηλού προφίλ να ανταγωνιστεί τις Big Tech.

Σύμφωνα με το Reuters, ένας δημοσιογράφος για το Salon μοιράστηκε screenshots από διάφορα προφίλ στο Gettr τα οποία άλλαξαν και ανέφεραν το εξής λεκτικό «JubaBaghdad was here, follow me in twitter :)».

Δείτε επίσης: YouTube: Θα επαναφέρει το λογαριασμό του Donald Trump;

Το κατάστημα είπε ότι λογαριασμοί που είχαν παραβιαστεί, περιλαμβάνουν λογαριασμούς του πρώην υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo και του λογαριασμού του κ. Miller.

Η επίσημη κυκλοφορία της νέας εφαρμογής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αλλά ο ιστότοπος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ήταν διαθέσιμος για λήψη ως Beta πριν από αυτήν την ημερομηνία, ανέφερε για πρώτη φορά η Politico.

Η πλατφόρμα διαθέτει ένα ταμπλό που μοιάζει με Twitter με δημοφιλή θέματα και πολλές άλλες παρόμοιες λειτουργίες, επιτρέποντας στους χρήστες να δημοσιεύουν posts με 777 χαρακτήρες.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS