ΑρχικήinetWindows 11: Θα εμφανίζουν μια εκτίμηση χρόνου για το install ενός update

Windows 11: Θα εμφανίζουν μια εκτίμηση χρόνου για το install ενός update

Τα Windows 11 θα αποκτήσουν μια δυνατότητα που θα εμφανίζει μια εκτίμηση χρόνου σε σχέση με την εγκατάσταση ενός update από το Windows Update.

Windows 11 update

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να μετακινήσετε τα εικονίδια του Taskbar στα αριστερά

Η Microsoft ανακοίνωσε αυτή τη νέα δυνατότητα για τα updates στις σημειώσεις έκδοσης του Windows 11 Insider build.

Την περασμένη εβδομάδα, αυτή η λειτουργία άρχισε να κυκλοφορεί σε ένα μικρό υποσύνολο των Windows Insiders στο κανάλι «Dev», επιτρέποντας μας να δούμε τι σχεδιάζει η Microsoft για αυτήν τη νέα δυνατότητα.

Όταν μια νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη και είναι έτοιμη για εγκατάσταση στο Windows Update, στο Taskbar θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο που δείχνει κυκλικά βέλη προόδου και μια κίτρινη κουκκίδα για να σας ειδοποιήσει ότι οι ενημερώσεις είναι έτοιμες για εγκατάσταση.

Δείτε επίσης: Windows 11 Widgets: Πώς να τα προσαρμόσετε με βάση τις ανάγκες σας;

Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο θα μεταβείτε στο Windows Update για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες ενημερώσεις και τον εκτιμώμενο χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση.

Η Microsoft πρόσθεσε επίσης αυτόν τον εκτιμώμενο χρόνο εγκατάστασης στις επιλογές τερματισμού και επανεκκίνησης του Start Menu, όπως φαίνεται παρακάτω.

Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν είναι πραγματική, επειδή όλοι όσοι συμμετέχουν στη δοκιμή λένε ότι το Windows Update εμφανίζει πάντα μια εκτίμηση πέντε λεπτών.

Η εκτίμηση είναι επίσης πολύ ανακριβής αυτή τη στιγμή, καθώς οι χρήστες αναφέρουν ότι μπορεί να χρειαστούν πολύ περισσότερο από πέντε λεπτά για να εγκαταστήσουν τη διαθέσιμη ενημέρωση στον υπολογιστή τους.

Δείτε επίσης: Windows 11: Η Blue Screen of Death της Microsoft γίνεται μαύρη

Με μόνο ένα μικρό σύνολο χρηστών που βρίσκονται σε αυτή τη δοκιμή, είναι απίθανο τα Windows 11 να παρέχουν ακριβείς εκτιμήσεις μέχρι να εγγραφεί μεγαλύτερος πληθυσμός.

Είναι άγνωστο πώς η Microsoft θα καθορίσει τις εκτιμήσεις του χρόνου, αλλά θα μπορούσε να είναι μέσω ενός συνδυασμού μέτρησης της απόδοσης του δίσκου σε μια μηχανή τηλεμετρίας που παρέχεται από άλλους χρήστες των Windows που χρησιμοποιούν το ίδιο hardware.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS