ΑρχικήinetΤο Meme του Vin Diesel εμφανίζεται στο παιχνίδι Mass Effect

Το Meme του Vin Diesel εμφανίζεται στο παιχνίδι Mass Effect

Ένας φαν του Mass Effect, μοιράστηκε τη δική του εκδοχή των πιο πρόσφατων meme του Vin Diesel από την ταινία Fast and Furious, συμπεριλαμβάνοντας το όχημα Mako του αρχικού παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Το Facebook Messenger λαμβάνει μια νέα γραμμή γρήγορης απάντησης

Οι περίπλοκες αλληλεπιδράσεις του Mass Effect είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που κάνει τα παιχνίδια του franchise αξέχαστα για τους θαυμαστές του. Ένα κατά άλλα άσχετο meme βασισμένο στο Fast and Furious franchise κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η ερμηνεία ενός θαυμαστή του περιλαμβάνει το Mass Effect.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το meme έχει προκύψει από την κυκλοφορία του F9, της τελευταίας ταινίας του Fast saga. Το meme αποτελείται από τον βετεράνο του Fast and Furious, Vin Diesel, ως τον χαρακτήρα που υποδύεται, Dominic Toretto, που συνδέεται και με άλλα franchise. Για παράδειγμα, ο Vin Diesel εμφανίστηκε σε μια εικόνα του Τιτανικού (1997), όπου μία λεζάντα λέει «υπάρχει πάντα χώρος για την οικογένεια». Σήμερα, ο Toretto και οι αξίες του για την οικογένεια έχουν φτάσει και στο Mass Effect.

Δείτε ακόμα: “Black Widow”: Hackers χρησιμοποιούν την ταινία ως «δόλωμα» για να εξαπατήσουν χρήστες

Ο Redditor mathiuskesla μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το αρχικό παιχνίδι Mass Effect, όπου δύο Geth στέκονται απέναντι από το Mako καθώς αιωρείται στον ουρανό. Ο Toretto δεν εμφανίζεται στην ίδια την εικόνα. Αλλά η λεζάντα θυμίζει άμεσα το meme, δηλώνοντας “Οι Geth δεν είναι πρόβλημα όταν έχεις οικογένεια.” Το franchise ταινιών Fast and Furious έχει παρουσιάσει πολλούς διαφορετικούς τύπους δράσης, που περιλαμβάνουν αγώνες υψηλής ταχύτητας και κινηματογραφικούς ελιγμούς που εκτελούνται με ακριβά οχήματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές επιδιώξεις και τα ακροβατικά που έχουν κάνει ο Toretto και το πλήρωμά του στις τελευταίες ταινίες του franchise, είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιούσαν το Mako, εάν έμπαιναν με κάποιο τρόπο στον κόσμο του Mass Effect.

Το Mass Effect’s M35 Mako είναι ένα εξακύλινδρο βοηθητικό όχημα που οι παίκτες χρησιμοποιούν σε διαφορετικά εδάφη. Αλλά το meme του Vin Diesel που έφτιαξε ο meminuskesla έχει περισσότερους δεσμούς με το παιχνίδι από το όχημα Makο του Mass Effect. Στο παιχνίδι, οι παίκτες συναντούν πολλούς συμπαίκτες τους σε όλο το Mass Effect. Χαρακτήρες όπως οι Joker, Wrex και Liara υπάρχουν επίσης στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Epic Games Store, PS Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν παιχνίδια

Παρόμοιο με το επαναλαμβανόμενο πλήρωμα χαρακτήρων που έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του franchise Fast and Furious, η ομάδα του Shepard στο Mass Effect είναι μια κάπως ασυνήθιστη οικογένεια. Το meme έχει μια ποικιλία διαφορετικών ερμηνειών ανάλογα με το ποια franchise χρησιμοποιείται. Το Mako του Mass Effect δεν συναγωνίζεται άλλα οχήματα ή εκτελεί περίτεχνα ακροβατικά, αλλά ο mathiuskesla έχει βρει έναν τρόπο να κάνει το meme πολύ σχετικό με το Mass Effect σε διάφορα επίπεδα. Είναι αβέβαιο για πόσο καιρό οι θαυμαστές θα εφαρμόσουν τον Vin Diesel στα αγαπημένα τους franchise, αλλά οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν αυτό το meme Mass Effect στο μεταξύ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS