ΑρχικήReviewsΣυνεργασία Super Mario και Tag Heuer: Ρολόι Wear OS κόστους 2.150 $

Συνεργασία Super Mario και Tag Heuer: Ρολόι Wear OS κόστους 2.150 $

Πριν από λίγες ημέρες, η Tag Heuer δημοσίευσε ένα teaser για ένα ρολόι με θέμα το γνωστό παιχνίδι Super Mario. Ίσως είχατε υποθέσει ότι ένα ελβετικό μηχανικό ρολόι βρισκόταν υπό κατασκευή, αλλά φαίνεται πως τα νέα κυκλοφόρησαν: στην πραγματικότητα είναι μια περιορισμένη έκδοση του έξυπνου ρολογιού Connected Wear OS της Tag.

Συνεργασία Super Mario και Tag Heuer

Δείτε επίσης: Ο fitness tracker Huawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Η Tag Heuer δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη λεπτομέρειες αλλά οι Engadget, TechCrunch και WorldTempus έχουν δημοσιεύσει κάποιες από τις βασικές δυνατότητες της συσκευής. Το ίδιο το hardware φαίνεται να είναι πανομοιότυπο πέρα ​​από κάποιες μικρές σχεδιαστικές τροποποιήσεις στη θήκη των 45 mm, συμπεριλαμβανομένου ενός λογότυπου M-for-Mario στην κορώνα και έρχεται με δύο ιμάντες: έναν με διάτρητο κόκκινο καουτσούκ μαζί με έναν με κόκκινο καουτσούκ και μαύρο δέρμα.

Δείτε επίσης: Το ρολόι OnePlus μπορεί να εμφανίζεται πάντα στη λειτουργία AOD

Το ρολόι λέγεται ότι χρησιμοποιεί ένα «σύστημα gamification rewards» με greetings από animations με θέμα το Mario και το Mushroom Kingdom που θα παίζουν καθώς πετυχαίνετε διάφορα goals σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν τέσσερα νέα watch faces Mario, συμπεριλαμβανομένου ενός face “Timekeeping” που διαθέτει “ρετρό στοιχεία από την έκδοση 1985 του Super Mario Bros.”

Η Tag Heuer λέει ότι «σκέφτεται να διαθέσει [αυτές τις λειτουργίες του Mario] και σε άλλες εκδόσεις του TAG Heuer Connected σε μεταγενέστερο στάδιο». Αυτά μπορεί να είναι καλά νέα για όσους αγόρασαν την πιο πρόσφατη έκδοση, της οποίας το κόστος ξεκινούσε από τα 1.800 $ και μπορούσε να κοστίσει έως και 2.350 $.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο “έξυπνο” ρολόι σας;

Το νέο ρολόι λογικά αφού θα βρίσκεται στην Connected range θα κοστίζει περίπου $2,150. Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από exclusive – η Tag Heuer θα κατασκεύασει μόνο 2.000 μοντέλα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε ορισμένα από τα καταστήματα της, καθώς και από τον ιστότοπο της από τις 15 Ιουλίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS