ΑρχικήinetElectrify America: "Διπλασιάζουμε" το δίκτυο φόρτισης μας!

Electrify America: “Διπλασιάζουμε” το δίκτυο φόρτισης μας!

Η Electrify America ανακοινώνει τον διπλασιασμό του δικτύου φόρτισης της έως το 2025 με 10.000 φορτιστές σε 1.800 σταθμούς γρήγορης φόρτισης στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Electrify America

Δείτε επίσης: Electrify America: Ψάχνει για νέο συνεργάτη που θα επενδύσει 1 δις $

Ενώ η Electrify America ξεκίνησε μέσω των EPA και CARB, αναγκάζοντας τη Volkswagen να δαπανήσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για υποδομή φόρτισης EV στις ΗΠΑ, το αποτέλεσμα είναι ότι η Volkswagen έχει τώρα το κορυφαίο δίκτυο γρήγορης φόρτισης διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ.

Αναμενόταν ότι η εταιρεία θα ξεπεράσει τις απαιτούμενες επενδύσεις της και θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυό της, το οποίο θα μπορούσε σύντομα να μετατραπεί σε μεγάλη επιχείρηση καθώς περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα αναπτύσσονται στις ΗΠΑ.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Δείτε επίσης: Ουάσινγκτον-“Clean Cars 2030”: Μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το 2030

Σήμερα, η Electrify America ανακοινώνει αυτό που αποκαλεί «Boost Plan», το οποίο αποτελείται από τον διπλασιασμό του δικτύου φόρτισης.

Ο Giovanni Palazzo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Electrify America, σχολίασε:

«Αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε την τρέχουσα υποδομή φόρτισης στη Βόρεια Αμερική τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να καλύψουμε την ανάγκη για ταχεία ανάπτυξη που αναμένεται από τα ηλεκτρικά οχήματα από σχεδόν όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και να βοηθήσουμε να κάνουμε την EV-υιοθέτηση πιο προσβάσιμη και ελκυστική από ποτέ. Αναλαμβάνουμε αυτήν τη δέσμευση να υποστηρίξουμε τα σχέδια των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά για να βοηθήσουμε τη μετατροπή σε ένα σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής κινητικότητας.»

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Volvo Cars θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον

Ακολουθεί μια γενική ματιά στον ενημερωμένο χάρτη δικτύου της Electrify America μετά τη σημερινή της ανακοίνωση.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS