ΑρχικήinetΈγκυος άνδρας και πολυφυλετική χειραψία: Έρχονται νέα emoji

Έγκυος άνδρας και πολυφυλετική χειραψία: Έρχονται νέα emoji

Ένας έγκυος άνδρας, μια πολυφυλετική χειραψία και ένα πρόσωπο που κρυφοκοιτάζει είναι μερικά από τα emoji που θα κυκλοφορήσουν κατά το επόμενο έτος, σύμφωνα με μια λίστα με προσχέδια που δημοσιεύθηκε από την Unicode Consortium, η οποία εγκρίνει τα εικονίδια για χρήση.

Τα νέα emoji, που εικονογραφήθηκαν από την Emojipedia για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Emoji το Σάββατο, ολοκληρώνουν την προσπάθεια της κοινοπραξίας να προσφέρει αρσενικές, γυναικείες και ουδέτερες ως προς το φύλο εκδόσεις κάθε διαθέσιμου emoji, καθώς και διάφορες επιλογές για χρώματα δέρματος.

Δείτε επίσης: Clippy: Η Microsoft “απειλεί” να τον αναστήσει ως emoji του Office

Όλων των ειδών οι εγκυμοσύνες θα εκπροσωπούνται τώρα στο σύνολο των emoji, χάρη σε δύο νέες επιλογές φύλου για το emoji «έγκυος γυναίκα», ενώ το «άτομο με στέμμα» ενώνει το «πρίγκιπα» και το «πριγκίπισσα» για άτομα που δεν έχουν επιλέξει να αυτοπροσδιορίζονται από κάποιο φύλο.

Οι προσθήκες, οι οποίες ακολουθούν μια παρόμοια ενημέρωση με το emoji “άνθρωπος με γένια” που επέτρεψε στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ ενός αρσενικού και θηλυκού προσώπου με γένια, “θα σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα emoji μπορούν να έχουν προεπιλογή μια ουδέτερη ως προς το φύλο επιλογή, με επιλογή να χρησιμοποιήσουν μια γυναίκα ή έναν άντρα όπου χρειάζεται» είπε ο Jeremy Burge, ο επικεφαλής αξιωματικός emoji του ιστότοπου αναφοράς Emojipedia.

Μερικά emoji παραμένουν χωρίς ουδέτερη ως προς το φύλο επιλογή, σε μεγάλο βαθμό σε περιπτώσεις όπου δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάλληλη ουδέτερη προσέγγιση. Τα δύο emoji με ανθρώπους που χορεύουν, για παράδειγμα, απεικονίζουν έναν άνδρα ντίσκο χορευτή και μια γυναίκα χορεύτρια φλαμένκο: οι επιλογές που συζητούνται περιλαμβάνουν την προσφορά πανομοιότυπων εκδόσεων του καθενός για άλλα φύλα (επιτρέποντας στους άντρες να απεικονίζουν τον εαυτό τους να εκθαμβωτικό με ένα κόκκινο φόρεμα, για παράδειγμα). Προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις κατάλληλες για το φύλο (με νέο άνδρα χορευτή φλαμένκο) Ή, η προτιμώμενη επιλογή, αποφασίζοντας για ένα στυλ χορού που θα προσφέρει σε μια ουδέτερη ως προς το φύλο έκδοση. Το Emojipedia πρότεινε το breakdancing.

Χρήσιμο Tip: Πώς να χρησιμοποιήσετε Memoji stickers σε iPhone και iPad;

emoji Έγκυος άνδρας πολυφυλετική χειραψία

Η λίστα περιέχει και τα εξής emοji: πολυφυλετική χειραψία, χέρια που σχηματίζουν σχήμα καρδιάς και επιπλέον πρόσωπα, όπως «μάτι που κρυφοκοιτάζει», «πρόσωπο που συγκρατεί τα δάκρυα του» και «πρόσωπο που χαιρετά».

Χρήσιμη πληροφορία: Slack: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη μετατροπή σε Emοji

Η διαδικασία του Unicode περιλαμβάνει τα πρόχειρα εικονίδια που δημοσιοποιούνται για feedback πριν εγκριθούν για χρήση τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Από εκεί, εναπόκειται στους κατασκευαστές συσκευών να αποφασίσουν πότε θα κάνουν τα emoji διαθέσιμα στους χρήστες. Η Apple, για παράδειγμα, εισήγαγε τα πιο πρόσφατα emoji σε μια ενημέρωση λογισμικού τον Φεβρουάριο, τροποποιώντας τo emοji με την «σύριγγα» αφαιρώντας το αίμα από μέσα της.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS