ΑρχικήinetTwitter: Δοκιμάζει νέα διάταξη timeline Edge-to-Edge

Twitter: Δοκιμάζει νέα διάταξη timeline Edge-to-Edge

Το Twitter δοκιμάζει μια νέα διάταξη timeline, στην οποία οι φωτογραφίες θα απλώνονται στην άκρη της οθόνης χωρίς οριζόντια περιθώρια και θα μιμείται τη διάταξη σχεδιασμού των δημοφιλών εφαρμογών κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, όπως το Instagram.

Twitter timeline

Δείτε επίσης: Instagram: Πλέον θα ανοίγετε προφίλ μέσω κάμερας με τους κωδικούς QR!

Η νέα διάταξη κοινοποιήθηκε από την Jane Manchun Wong στο Twitter, η οποία συχνά αποκαλύπτει ποιες δυνατότητες και αλλαγές κάνει η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στα παρασκήνια. Η αλλαγή βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε η Wong, οι φωτογραφίες στο timeline θα φαίνονται από άκρη σε άκρη, σε σύγκριση με την τρέχουσα διάταξη που διαθέτει οριζόντια περιθώρια και στις δύο πλευρές των φωτογραφιών.

Δείτε ακόμα: Το Twitter ίσως φέρει στους χρήστες τη λειτουργία «Trusted Friends»

Από την άλλη πλευρά, ενώ το Twitter ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι θα κλείσει τα «Fleets», τη λειτουργία που μοιάζει με τα stories τον Αύγουστο, η εταιρεία εξετάζει μια νέα πιθανή δυνατότητα, την πιο επιθυμητή από τους χρήστες, που δεν είναι άλλη από την επεξεργασία των tweets.

Σε ένα tweet, ο επικεφαλής προϊόντων της εταιρείας, Kayvon Beykpour, ρώτησε τους οπαδούς του σχετικά με το αν θα εγγραφούν στο “Twitter Blue“, τη μηνιαία υπηρεσία συνδρομής της πλατφόρμας, εάν προσέφερε στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται tweets για λίγα λεπτά αφότου δημοσιεύτηκαν.

Δείτε επίσης: Twitter: Επιτρέπεται η χρήση κλειδιών ασφαλείας ως η μόνη μέθοδος 2FA

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν η ικανότητα επεξεργασίας tweets θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, η έρευνα από τον επικεφαλής προϊόντων της εταιρείας σίγουρα δείχνει ότι το Twitter διερευνά για άλλη μια φορά την ιδέα και προσπαθεί να συγκεντρώσει την κοινή γνώμη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS