ΑρχικήGamingΤο νέο παιχνίδι XCOM: Legends είναι free-to-play για κινητά

Το νέο παιχνίδι XCOM: Legends είναι free-to-play για κινητά

Ενώ η Firaxis είναι πιθανότατα απασχολημένη με το παιχνίδι Marvel, ένα στούντιο με την ονομασία Iridium Starfish κυκλοφόρησε το XCOM στο Google Play store. Το XCOM: Legends βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και διατίθεται μόνο σε ορισμένες περιοχές, αλλά το footage του παιχνιδιού ήδη εμφανίζεται στο YouTube.

Δείτε επίσης: FIFA 22: Έρχεται τον Οκτώβρη και υπόσχεται πιο ρεαλιστικό gameplay

XCOM: Legends

Δείτε επίσης: Tencent: Έχουμε τρόπο να ελέγχουμε πόση ώρα παίζουν games οι ανήλικοι

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε για το XCOM: Legends είναι ότι παίζεται οριζόντια και το δεύτερο ότι, ενώ είναι παιχνίδι κατηγορίας turn-based, η μόνη κίνηση ή τοποθέτηση που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιους από τους ήρωες σας θα προστατέψετε καθώς “προχωράτε από μάχη σε μάχη”.

Το XCOM: Legends έχει ρυθμιστεί στο χρονοδιάγραμμα XCOM 2 και έχει διάφορα γνωστά πρόσωπα που αναδύονται μεταξύ των αποστολών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ανακαλύπτετε μια εξωγήινη συσκευή που ονομάζεται Archway. Τι κάνει αυτή η ισχυρή τεχνική psionic; Σας επιτρέπει να καλέσετε θρυλικούς ήρωες ή αντικείμενα με αντάλλαγμα το premium currency. Το XCOM: Legends είναι ένα παιχνίδι gacha όπου συμπληρώνετε τις κανονικές σας ομάδες με πιο ισχυρούς χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: Η Epic Games ξεκινάει εκ νέου αγωγή εναντίον της Apple

Όταν δεν παίζετε, τα εργαλεία και οι πόροι από το πεδίο της μάχης συλλέγονται από το “Integrated Drone Looting Experience” ή το IDLE για συντομία.

Φυσικά, αν θέλετε ένα παιχνίδι XCOM σε κινητό τόσο τα XCOM: Enemy Within όσο και XCOM 2 είναι ήδη διαθέσιμα.

Πηγή πληροφοριών: pcgamer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS