ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Μπορείτε να συμμετέχετε σε ομαδικές κλήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει

WhatsApp: Μπορείτε να συμμετέχετε σε ομαδικές κλήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει

Τις τελευταίες εβδομάδες, το WhatsApp έχει προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή του τις οποίες ζητούσαν οι χρήστες εδώ και χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα οι χρήστες να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο χωρίς μεγάλο compression, και να προσθέτουν υποστήριξη για τα μέσα που λήγουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μάθαμε πρόσφατα ότι το WhatsApp προσθέτει ένα νέο UI για κλήσεις audio και βίντεο μαζί με τη δυνατότητα να επιτρέπεται στους χρήστες να συμμετέχουν σε ομαδικές κλήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει. Τότε, αυτό περιοριζόταν σε επιλεγμένους χρήστες beta του WhatsApp. Αλλά τώρα, και οι δύο αυτές βελτιώσεις κυκλοφόρησαν σε περισσότερους χρήστες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Οι εικόνες με καλύτερη ανάλυση έχουν ελάχιστη διαφορά

WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει κρυπτογράφηση end-to-end για cloud chat backups

Σε ένα blog τη Δευτέρα, το WhatsApp ανακοίνωσε επίσημα τις κλήσεις με δυνατότητα συμμετοχής, μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν σε ομαδικές κλήσεις ακόμη και αν έχουν ήδη ξεκινήσει. Εάν χάσατε μια εισερχόμενη ομαδική κλήση ή την αγνοήσατε, το WhatsApp εμφανίζει τώρα ένα banner “Tap to join” στην καρτέλα “Calls” για να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε (όσο η κλήση συνεχίζεται). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταλείψουν και να επανέλθουν σε μια ομαδική κλήση, όπως στις κλήσεις στο Google Meet και το Zoom.

Το UI εισερχόμενων κλήσεων για ομαδικές κλήσεις έχει επίσης ενημερωθεί (βλ. παραπάνω screenshots). Αντί για το κόκκινο κουμπί απόρριψης, υπάρχει ένα νέο κουμπί “Ignore” και το κουμπί “Join” αντικατέστησε το πράσινο κουμπί λήψης. Το νέο περιβάλλον χρήστη σας δείχνει επίσης ποιος έχει ήδη συμμετάσχει στην κλήση και ποιος έχει λάβει πρόσκληση αλλά δεν έχει συμμετάσχει ακόμη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Ίσως επιτρέψει ένσταση όταν μπλοκάρεται ένας λογαριασμός

Οι κλήσεις με δυνατότητα συμμετοχής με το νέο UI κλήσεων κυκλοφορούν στους χρήστες του WhatsApp από σήμερα. Και οι δύο αυτές βελτιώσεις είναι ήδη διαθέσιμες στην τελευταία έκδοση του WhatsApp beta και σύντομα θα φτάσουν στη σταθερή έκδοση.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS