ΑρχικήUpdatesGoogle Duplex: Θα μπαίνετε στη waitlist του αγαπημένου σας εστιατορίου

Google Duplex: Θα μπαίνετε στη waitlist του αγαπημένου σας εστιατορίου

Το Google Duplex σας επιτρέπει να κάνετε κρατήσεις, να παραγγείλετε φαγητό και να λαμβάνετε τις ακριβείς ώρες λειτουργίας της επιχείρησης χωρίς να πραγματοποιήσετε ποτέ τηλεφωνική κλήση στο εστιατόριο. Και φαίνεται ότι σύντομα θα μπορείτε επίσης να λάβετε μια θέση στην λίστα αναμονής (waitlist) του εστιατορίου, σύμφωνα με την VentureBeat. Ένας από τους δημοσιογράφους της VentureBeat είναι μέρος ενός περιορισμένου A/B που του δίνει πρόσβαση σε ένα νέο κουμπί “Request to join waitlist” στα business listings του Google Maps.

Δείτε επίσης: Το Google Play Protect αποτυγχάνει και πάλι σε δοκιμές ασφαλείας Android

Google Duplex

Δείτε επίσης: Η Google μπλοκάρει τις εφαρμογές «sugar dating» από το Play Store

Αγγίζοντας το εν λόγω κουμπί, ανοίγει ένα interface του Google Assistant, ζητώντας σας να καθορίσετε για πόσα άτομα θέλετε να κάνετε την κράτηση και πόση ώρα μπορείτε να περιμένετε. Όπως και με οποιαδήποτε άλλη αλληλεπίδραση που βασίζεται σε Duplex, ο Google Assistant θα καλέσει το συγκεκριμένο μέρος για εσάς και θα χειριστεί την κράτηση μιας θέσης στη λίστα αναμονής. Κατά τη διαδικασία, θα λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω SMS, δίνοντάς σας τις απαραίτητες λεπτομέρειες ή θα σας ειδοποιεί εάν κάτι πάει στραβά. Στην περίπτωση του VentureBeat, η κουζίνα του επιθυμητού εστιατορίου ήταν ήδη κλειστή, οπότε το Duplex έδωσε ένα μήνυμα σφάλματος, σηματοδοτώντας ότι δεν μπορούσε να κάνει μια κράτηση.

Όταν η VentureBeat επικοινώνησε με την Google για να ρωτήσει για τη νέα λειτουργία, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «[Π] πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες δυνατότητες που χρησιμοποιούν τεχνολογία Duplex και δεν έχουν χρονοδιάγραμμα για το πότε [ή] εάν αυτή η συγκεκριμένη δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στους ευρύτερους χρήστες του Google Assistant.” Δεδομένου ότι δεν έχουμε ακούσει από κανέναν άλλον για τη λειτουργία, υποθέτουμε ότι η Google βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχική δοκιμαστική φάση και δεν είναι πρόθυμη να ανακοινώσει τις δυνατότητες της λίστας αναμονής του Duplex.

Δείτε επίσης: Η Τουρκία δημιουργεί πρόβλημα στη Google! Γιατί όμως;

Από το λανσάρισμα του Duplex κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018 ως αυτοματοποιημένου συστήματος κρατήσεων εστιατορίων, η εταιρεία έχει επεκτείνει τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητες. Είναι διαθέσιμο σε (σχεδόν) όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και μερικές ακόμη χώρες και έχει μάθει να κλείνει εισιτήρια ταινιών, να ζητά ώρες λειτουργίας και άλλα, με μερικές από αυτές τις δυνατότητες να είναι διαθέσιμες στον ιστό.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS