ΑρχικήSecurity#KartaGate Διαρροή: Πόρισμα από Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων

#KartaGate Διαρροή: Πόρισμα από Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ξένιο Μεσαρίτη, ο οποίος ανέδειξε το #KartaGate, την διαρροή προσωπικών δεδομένων φιλάθλων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Κύπρου, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, έχει λάβει γνώση και αναμένουμε μεσα στην επόμενη εβδομάδα το πόρισμα του Γραφείου Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Συνέντευξη Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου: Δείτε ΕΔΩ

#KartaGate Διαρροή
KartaGate Διαρροή: Πόρισμα από Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων

Ο δημοσιογράφος Ξένιος Μεσαρίτης γράφει:

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ο κλοιός στενεύει για τους εμπλεκόμενους η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ανέφερε ότι έχουν γνώση του ζητήματος και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Δείτε Ακόμα: Mr Bitcoin Alexander Vinnik- Συνέντευξη Ζωή Κωνσταντοπούλου [Updated]

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ενημέρωσε ότι έχουν γνώση τους ζητήματος όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχάλαρο για τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Economy Today και το διάτρητο σύστημα το οποίο άφησε εκτεθειμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων φιλάθλων των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Κύπρου.

#KartaGate Πόρισμα 
#KartaGate Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων

Συγκεκριμένα για το ζήτημα του #KartaGate η κ. Αννίτα Δημητρίου ανέφερε ότι “όπως αντιλαμβάνεστε παρακολουθούμε το όλο ζήτημα, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο προς το παρόν αφού είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να ενημερωθούμε”.

Η Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε επίσης ότι “Διαβεβαιώ ότι παρακολουθούμε ότι γράφεται, λέγεται και χρειάζεται να ενημερωθούμε για το ζήτημα που προέκυψε”.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS