ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαElectroagenda: Αποκτήστε βασικές γνώσεις για ηλεκτρονικές συσκευές

Electroagenda: Αποκτήστε βασικές γνώσεις για ηλεκτρονικές συσκευές

Πολλοί από τους ενθουσιώδεις των ηλεκτρονικών, συχνά δεν έχουν ένα επίσημο υπόβαθρο για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όταν ξεκινούν νέες δοκιμές και τις περισσότερες φορές αναγκάζονται να μάθουν μόνοι τους τις περίπλοκες έννοιες των ηλεκτρονικών και να διδαχθούν στην πράξη και ακόμα πιο συχνά από τις αποτυχίες τους. Τώρα όμως, για να βοηθήσει τους νέους που ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρονικά, ώστε να μάθουν λίγο πιο εύκολα, η PhilosopherFar3847 δημιούργησε ένα φανταστικό οδηγό εκκίνησης για τις ηλεκτρονικές συσκευές, που ονομάζεται The Electroagenda Summary of Electronics.

Electroagenda

Δείτε επίσης: Γιατί οι Apple, Amazon, Facebook, Tesla σχεδιάζουν τα δικά τους chip;

Η PhilosipherFar3847 δημιούργησε το Electroagenda με στόχο να βοηθήσει ερασιτέχνες, φοιτητές και επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα τα ηλεκτρονικά. Το Summary of Electronics, μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στον ιστότοπο, χωρίζεται σε 26 ενότητες, καθεμία από τις οποίες αναλύει ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό θέμα σε εύκολα κατανοητά μέρη, χωρίς μαθηματικά ή άγνωστες ορολογίες. Η περίληψη καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών, από απλά παθητικά εξαρτήματα και τις χρήσεις τους, μέχρι τις βασικές έννοιες λειτουργίας ενός μικροελεγκτή.

Δείτε ακόμα: Hacker: Τα οχήματα Honda και Acura ευάλωτα σε απλές επιθέσεις

ηλεκτρονικές συσκευές

Ενώ αυτή η πρωτοβουλία από μόνη της δεν θα είναι αρκετή για να δώσει τις απαιτούμενες γνώσεις σε έναν νέο μαθητευόμενο να δημιουργήσει αξιόλογα κυκλώματα, παρέχει μια πολύ σημαντική δεξιότητα: Το να γνωρίζει πώς να κάνει τις σωστές ερωτήσεις. Αυτή η βάση γνώσεων παρέχει αρκετό πλαίσιο και λέξεις-κλειδιά, για να αντιμετωπίσει μια πρόκληση αλλά και το Google-fu λίγο πιο αποτελεσματικά.

Δείτε επίσης: Google: Αναβάλλει ξανά την επιστροφή στα γραφεία

Εάν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ατόμων, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Electroagenda και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την καλύτερη γνώση των ηλεκτρονικών συστημάτων!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS