ΑρχικήinetEpic Games: Ασκεί εκ νέου έφεση εναντίον της Apple

Epic Games: Ασκεί εκ νέου έφεση εναντίον της Apple

Η Epic Games έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στην υπόθεσή της κατά της Apple, παρατείνοντας περαιτέρω την ήδη πολυετή νομική διαμάχη μεταξύ των δύο εταιρειών.

Δείτε επίσης: Apple: Οι κινητήρες των μοτοσικλετών βλάπτουν τις κάμερες των iPhone

Epic Games

Η απόφαση, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, τάχθηκε υπέρ της Apple για εννέα από τις δέκα κατηγορίες που είχε παρουσιάσει η Epic Games εναντίον της εταιρείας. Η Epic, από την αρχή, ισχυρίστηκε ότι η Apple είναι αντι-ανταγωνιστική και ότι θα πρέπει να ανοίξει τις συσκευές της σε καταστήματα εφαρμογών τρίτων, τρόπους πληρωμής εντός εφαρμογής τρίτων και πολλά άλλα. Ο δικαστής είπε ότι ενώ η δίκη έδειξε ότι η Apple “ασχολείται με ανταγωνιστικές συμπεριφορές σύμφωνα με τους νόμους ανταγωνισμού της Καλιφόρνιας”, η Epic Games απέτυχε να αποδείξει ότι η εταιρεία ασκεί παράνομο μονοπώλιο ή ότι παραβιάζει τους αντιμονοπωλιακούς νόμους.

Ο δικαστής διέταξε την Apple να μην απαγορεύσει στους προγραμματιστές να προσθέτουν συνδέσμους σε εξωτερικούς ιστότοπους για αγορές εντός εφαρμογής. Μια εβδομάδα πριν ανακοινωθεί η απόφαση, η Apple αποκάλυψε παρόμοιες αλλαγές στην πολιτική του App Store, αλλά περιορίστηκε μόνο σε εφαρμογές “αναγνώστη”, όπως το Spotify, το Netflix και άλλες. Η απόφαση του δικαστή απαιτεί από την Apple να επεκτείνει αυτό το προνόμιο σε όλες τις εφαρμογές του App Store.

Δείτε ακόμα: Προγραμματιστές: Η Apple προωθεί τα scam apps στο App Store

Apple

Η έκκληση της Epic Games, που κατατέθηκε αργά την Κυριακή, δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι σκοπεύει να ζητήσει ο προγραμματιστής παιχνιδιών. Δεδομένου του αποτελέσματος της απόφασης, ωστόσο, είναι πιθανό ότι θα προσπαθήσει ξανά να πείσει τον δικαστή ότι η Apple πρέπει να επιτρέψει καταστήματα εφαρμογών τρίτων στις συσκευές της, ότι η Apple είναι μονοπωλιακή και ότι ο τερματισμός του λογαριασμού προγραμματιστή της ήταν παράνομος και ότι το Fortnite πρέπει να επανέλθει στο App Store.

Δείτε επίσης: Apple: Η Epic θα επιστρέψει στο App Store μόνο αν τηρεί τους κανόνες

Ενώ η Epic Games κατέθεσε έφεση, σηματοδοτώντας τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση, η Apple την αποκάλεσε “ηχηρή νίκη”. Η Apple δεν έχει δηλώσει αν σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην ετυμηγορία και σύμφωνα με την τρέχουσα δικαστική απόφαση, η εταιρεία έχει προθεσμία 90 ημερών πριν πρέπει να επιτρέψει σε όλες τις εφαρμογές να συνδεθούν με εξωτερικούς ιστότοπους για αγορές εντός εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS