ΑρχικήSecurityΣφάλμα στο Google Chromebook προκαλεί μαύρη οθόνη μετά τη σύνδεση

Σφάλμα στο Google Chromebook προκαλεί μαύρη οθόνη μετά τη σύνδεση

Η Google έχει επιδιορθώσει ένα σφάλμα στο Chromebook που προκαλούσε μαύρισμα της οθόνης.

Δείτε επίσης: Νότια Κορέα: Πρόστιμο ύψους 177 εκατομμυρίων δολαρίων στην Google

Google Chromebook σφάλμα

Το τεχνικό τμήμα της Google έχει αναπτύξει μια επιδιόρθωση για το διακομιστή, προκειμένου να επιλύσει το σφάλμα σχετικά με ορισμένους λογαριασμούς χρηστών, που δεν μπορούν να συνδεθούν σε συσκευές Chromebook και βλέπουν μαύρη οθόνη. Οι πελάτες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την τεχνική υποστήριξη για βοήθεια.

Η εταιρεία είχε αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα στην Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών Google χθες, μετά από αρκετές αναφορές χρηστών σχετικά με την αδυναμία πρόσβασης στους λογαριασμούς τους.

«Γνωρίζουμε προβλήματα χρηστών που δεν μπορούν να συνδεθούν σε συσκευές Chrome OS και επιστρέφουν στην οθόνη σύνδεσης. Το τεχνικό τμήμα συνεχίζει να ερευνά αυτό το ζήτημα», δήλωσε χθες η εταιρεία.

Οι πελάτες του Chromebook δημοσίευσαν αναφορές ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στις συσκευές τους σε διάφορα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας βοήθειας της Google και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ακόμα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Duo σε ένα Chromebook;

Ορισμένες εισερχόμενες αναφορές έδειξαν ότι το 80% των χρηστών σε ένα δίκτυο δεν ήταν σε θέση να συνδεθούν καθώς αυτόματα ανακατευθύνονταν στην οθόνη σύνδεσης.

Άλλοι ανέφεραν ότι το μόνο σημάδι που ήταν ενεργοποιημένο το Chromebook ήταν η οθόνη, παρόλο που ήταν εντελώς μαύρη.

μαύρη οθόνη

Μπορώ ακόμα να αλλάξω τη φωτεινότητα, αλλά τίποτα άλλο“, αναφέρει ένα σχόλιο. “Δοκίμασα να το κλείσω και να κάνω επαναφορά με το κουμπί ανανέωσης και το κουμπί λειτουργίας. Τίποτα δεν λειτούργησε.

Προσπάθησα να το απενεργοποιήσω πλήρως (Κρατώντας πατημένο το κουμπί για 30 δευτερόλεπτα) και δοκίμασα επαναφορά (Κρατώντας το κουμπί ανανέωσης και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί λειτουργίας) αλλά κανένα από τα δύο δεν λειτούργησε“, λέει μια άλλη αναφορά.

Πριν από δύο μήνες, οι χρήστες του Chromebook αντιμετώπισαν ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που τους εμπόδισε να συνδεθούν στις συσκευές τους μετά την ενημέρωση στο Chrome OS 91.0.4472.165.

Δείτε επίσης: Τα Chromebooks με Face ID μπορεί να είναι προ των πυλών

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η εταιρεία έχει πλέον επιδιορθώσει το σφάλμα με τη μαύρη οθόνη στα Chromebook και οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πλέον πρόσβαση. Για όσους συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν θέματα, συστήνετε να επικοινωνήσουν με την τεχνική υποστήριξη ώστε να τα λύσουν ανά περίπτωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS