ΑρχικήinetΤο YouTube TV μπορεί να χάσει κανάλια και να γίνει φθηνότερο

Το YouTube TV μπορεί να χάσει κανάλια και να γίνει φθηνότερο

Ακριβώς όπως οι παραδοσιακές καλωδιακές υπηρεσίες, το YouTube TV πρέπει να έχει κλείσει deals για να προβάλει περιεχόμενο. Επί του παρόντος, το YouTube TV και το NBC που ανήκουν στην Google αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίτευξη συμφωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα κανάλια του NBC θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν την υπηρεσία, γεγονός που θα αναγκάσει την Google να μειώσει την τιμή.

YouTube TV

Δείτε επίσης: YouTube: Θα αφαιρέσει βίντεο παραπληροφόρησης για τα εμβόλια COVID-19

Το YοuTube TV και το NBCUniversal δεν μπορούν να συμφωνήσουν

Αυτού του είδους οι διαφωνίες είναι συχνές σ΄αυτή τη βιομηχανία στη βιομηχανία. Η εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης και ένα δίκτυο επαναδιαπραγματεύονται τις συμφωνίες τους όταν είναι κοντά στη λήξη τους.

Συνήθως, οι δύο εταιρείες καταφέρνουν να συναντηθούν κάπου στη μέση, αλλά δεν φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί με το YouTube TV και το NBC. Η Google δημοσίευσε μια ανάρτηση λέγοντας ότι η τρέχουσα συμφωνία έχει προγραμματιστεί να λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου και ότι οι δύο εταιρείες δυσκολεύονται να συμβιβαστούν.

Το να μην καταφέρει το NBC και το YοuTube TV να καταλήξει σε συμφωνία, έχει και μια θετική πλευρά. Η τιμή του YouTube TV θα μειωθεί κατά 10 $ το μήνα έως ότου επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό θα μειώσει την τιμή στα 54,99 $ το μήνα.

Φυσικά, η αντιστάθμιση εδώ είναι ότι οι συνδρομητές του YοuTube TV χάνουν πολλά κανάλια. Μερικά από τα μεγάλα περιλαμβάνουν το NBC, το USA Network, το Golf Channel, το Bravo, το CNBC και το Telemundo.

Δείτε επίσης: Android χρήστες χωρίς πρόσβαση σε Google Maps, YouTube και Gmail από σήμερα

Από την πλευρά του, το NBC ενημέρωσε τους συνδρομητές για το τι συμβαίνει. Η δημοσιεύση αναφέρει τα παρακάτω:

Θα θέλαμε την προσοχή των πελατών του YouTube TV. Το YouTube μπορεί να χάσει 14+ κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των NBC, Telemundo, USA, SYFY, Brave, Oxygen, MSNBC, NBCSN, CNBC, GOLF Channel και E!. Μεταβείτε στο YouNeedChannels.com και πείτε στο YouTube TV να μην αφήσει τα αγαπημένα σας κανάλια.

Σύμφωνα με μια έκθεση από το Variety, η NBCU ζητά υψηλότερα ποσοστά για τα κανάλια της.

Σε δήλωσή της στο Variety, το NBCUniversal ανέφερε: «Δυστυχώς, η Google αρνείται να πραγματοποιήσει μια δίκαιη συμφωνία. Το NBCUniversal αισθάνεται την ευθύνη να ενημερώσει τους θαυμαστές μας ότι κινδυνεύουν να χάσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές εάν η Google συνεχίσει με τις παράλογες απαιτήσεις της.”

Δείτε επίσης: Το YouTube δοκιμάζει την λήψη των βίντεο σε υπολογιστές

Θα χάσει το YouTube TV τα κανάλια NBC;

Αυτοί οι τύποι διαφωνιών είναι συνηθισμένοι και συνήθως επεξεργάζονται πριν την απόρριψη των καναλιών. Και οι δύο πλευρές τοποθετούνται δημόσια σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την εύνοια του κοινού ενώ διαπραγματεύονται στο παρασκήνιο. Έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, οπότε ελπίζουμε ότι οι δύο εταιρείες μπορούν να συμφωνήσουν ώστε οι συνδρομητές του YouTube TV να διατηρήσουν τα κανάλια που απολαμβάνουν.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS