ΑρχικήinetApple Watch Series 7: Διέρρευσαν εικόνες στο Facebook

Apple Watch Series 7: Διέρρευσαν εικόνες στο Facebook

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 7 και αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά του στα μέσα του Σεπτεμβρίου, στο event όπου αποκάλυψε και το iPhone 13. Αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον στους περισσότερους χρήστες είναι ότι η Apple δεν μίλησε για τη διαθεσιμότητα του νέου Apple Watch.

Το μόνο που δήλωσε είναι ότι θα βγει στην αγορά κάποια στιγμή το «φθινόπωρο», ενώ όλα τα άλλα προϊόντα που ανακοινώθηκαν, είχαν σαφείς ημερομηνίες για προ-παραγγελίες. Αυτό ήταν πιθανότατα το αποτέλεσμα προβλημάτων στην παραγωγή, πριν από την κυκλοφορία του, αν και όταν πρόκειται για την Apple, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δείτε επίσης: Αpple Watch έσωσε τραυματισμένο οδηγό καλώντας βοήθεια!

O leaker Jon Prosser ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι το Apple Watch Series 7 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου και ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Τώρα, λίγο πριν την κυκλοφορία του έξυπνου ρολογιού, φαίνεται ότι εμφανίστηκαν στο Facebook μερικές εικόνες του Apple Watch Series 7.

Δείτε επίσης: Apple: Το Αpple Watch σας μπορεί να μην ξεκλειδώνει το iPhone 13

Apple Watch Series 7

Οι εικόνες αυτές δημοσιεύθηκαν σε μια ομάδα του Facebook για Apple Watch enthusiasts και εντοπίστηκαν από το MacRumors. Αργότερα, οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν. Οι μόνες εικόνες που είχαμε δει μέχρι τώρα για το Apple Watch 7 ήταν σε press renders και marketing materials. Οι νέες εικόνες που διέρρευσαν, δείχνουν τη συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη και με στρογγυλεμένες γωνίες, αν και δεν φαίνεται επίπεδη, όπως είχε ακουστεί.

Δείτε επίσης: Αpple Watch Series 7: Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Series 6

Η Apple υπόσχεται ότι η μπαταρία του νέου έξυπνου ρολογιού της θα διαρκεί έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση, ενώ προσφέρει 33% γρηγορότερη φόρτιση μέσω μιας νέας αρχιτεκτονικής φόρτισης και μέσω του Magnetic Fast Charger USB-Type C Cable. Άλλα χαρακτηριστικά του Apple Watch 7 Series περιλαμβάνουν GPS, Bluetooth και dual-band Wi-Fi. Το έξυπνο ρολόι τρέχει το watchOS 8, το οποίο φέρνει πολλά νέα software features, ενώ ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του είναι το backward compatibility με παλαιότερα Αpple Watch bands. Τέλος, το νέο ρολόι θα έρθει σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και η τιμή του θα ξεκινά από $ 399.

Πηγή: xda-developers.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS