ΑρχικήinetPixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται με ενημέρωση από την πρώτη...

Pixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται με ενημέρωση από την πρώτη ημέρα

Αν είστε από τους τυχερούς που κατάφεραν να παραγγείλουν ένα Pixel 6 ή ένα Pixel 6 Pro, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μόλις το τηλέφωνο έρθει στην κατοχή σας, θα χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να ρυθμίσετε τα πάντα, ώστε να λειτουργήσει σωστά. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως επισημαίνει μια ανάρτηση στα φόρουμ υποστήριξης της Google, υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού που πρέπει να εγκαταστήσετε άμεσα.

Pixel 6

Δείτε επίσης: Google Forms: Τρόπος εισαγωγής ερωτήσεων

Η ανάρτηση υποδεικνύει ότι θα τη χρειαστείτε για να λάβετε όλες τις λειτουργίες, αν και δεν είναι σαφές τι θα έλειπε αν ξεκινούσατε απλώς να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο χωρίς αυτή την ενημέρωση, πέρα από την ενημέρωση ασφαλείας του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την Google, ο αριθμός κατασκευής είναι ο ίδιος και για τα δύο τηλέφωνα και θα πρέπει να εμφανίζει SD1A.210817.036 ή SD1A.210817.036.A8 για πελάτες της Verizon. Εάν το τηλέφωνό σας φτάσει νωρίς, τότε η ενημέρωση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη εξ αρχής.

Δείτε ακόμα: Google Pixel 6: Θα λαμβάνει Android software updates για 5 χρόνια;

ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι μονάδες αναθεώρησης εκτελούν την ίδια έκδοση μετά την εγκατάσταση της πρώτης ενημέρωσης της συσκευής. Για μια συσκευή που πρέπει να συνδεθεί σε ένα δίκτυο, αυτή η προσέγγιση δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς επιτρέπει την αύξηση της παραγωγής, ακόμη και όταν ολοκληρωθεί το λογισμικό εκκίνησης.

Δείτε επίσης: Νέα λειτουργία Google Docs επιτρέπει επιπλέον προσθήκες στα έγγραφα

Η ενημέρωση της πρώτης μέρας εγκαθίσταται αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της συσκευής σας και η Google λέει ότι μπορεί να χρειαστούν περίπου 25 – 50 λεπτά για τη λήψη και την εγκατάσταση στο παρασκήνιο. Τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν να αποστέλλονται στις 28 Οκτωβρίου, επομένως οι εμπειρίες από πρώτο χέρι με την ενημέρωση θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS