ΑρχικήinetRoblox: Εκτός λειτουργίας όλο το Σαββατοκύριακο και όχι λόγω Chipotle

Roblox: Εκτός λειτουργίας όλο το Σαββατοκύριακο και όχι λόγω Chipotle

Το Roblox άρχισε να λειτουργεί ξανά στο διαδίκτυο από το απόγευμα της Κυριακής, μετά από μια δυσλειτουργία που ξεκίνησε την Πέμπτη.

Roblox

Δείτε επίσης: Roblox – down: Η online gaming πλατφόρμα έχει καταρρεύσει

Η εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα γύρω στις 7 μ.μ. στις 28 Οκτωβρίου. Η Rοblox είπε αρχικά ότι «εργαζόταν σκληρά για να επαναφέρει τα πράγματα στο φυσιολογικό» και ότι είχε εντοπιστεί «η βασική αιτία ως ένα πρόβλημα εσωτερικού συστήματος».

Την Κυριακή, η εταιρεία είπε σε ένα tweet ότι είχε εντοπίσει τη βασική αιτία του προβλήματος και μια λύση, αλλά δεν διευκρίνισε ποιο ήταν.

Σε μια δήλωση στο The Verge αργά το Σάββατο, η Roblox επιβεβαίωσε ότι η πλατφόρμα της δεν κατέρρευσε λόγω «εξωτερικής εισβολής» και ότι η εταιρεία εργάζεται «όλο το εικοσιτετράωρο» για να επιλύσει την τεράστια διακοπή λειτουργίας. «Πιστεύουμε ότι έχουμε εντοπίσει μια υποκείμενη εσωτερική αιτία της διακοπής λειτουργίας χωρίς στοιχεία για εξωτερική εισβολή», είπε ένας εκπρόσωπος της Roblox. «Είμαστε στη διαδικασία εκτέλεσης των απαραίτητων εργασιών μηχανικής και συντήρησης για να επαναφέρουμε το Roblox και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Ζητούμε συγγνώμη που η κοινότητά μας δεν μπορεί να είναι στο Roblox κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.»

Δείτε ακόμα: Λογαριασμοί του Roblox παραβιάστηκαν για να υποστηρίξουν τον Trump

Εκτός λειτουργίας

Αρχικά, ορισμένοι παίκτες του Rοblox υπέθεσαν ότι η διακοπή μπορεί να σχετίζεται με μια προώθηση της Chipotle στο παιχνίδι. Η Chipotle δίνει δωρεάν μπουρίτο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Rοblox ως μέρος της εκδήλωσης Halloween στο παιχνίδι. Η εμπειρία μεταδόθηκε ζωντανά στις 6:30 μ.μ. ET στις 28 Οκτωβρίου, λίγο πριν ξεκινήσει η εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας του Roblοx.

Ωστόσο, η Roblox έσπευσε να αποκαλύψει ότι τα προβλήματά της δεν σχετίζονται με την προώθηση της Chipotle. «Γνωρίζουμε ότι αυτή η διακοπή δεν σχετίζεται με συγκεκριμένες εμπειρίες ή συνεργασίες στην πλατφόρμα», αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός της Roblox στο Twitter.

Ήταν μια εκπληκτικά μεγάλη διακοπή λειτουργίας για το Roblox, με τους παίκτες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι για τρεις ημέρες. Ο κύριος ιστότοπος της Roblox τέθηκε εκτός σύνδεσης σε λειτουργία συντήρησης και η σελίδα κατάστασης ενημερώθηκε μόνο μετά από περισσότερες από 24 ώρες το Σάββατο.

Δείτε επίσης: Roblox: Το δημοφιλέστερο παιχνίδι που έχει τρελάνει τα παιδιά

Το Roblox είναι πολύ δημοφιλές, ειδικά στα παιδιά, αφού περισσότερο από το 50 τοις εκατό των παικτών του Rοblox είναι κάτω των 13 ετών. Περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν καθημερινά και η δημοτικότητά του αυξήθηκε το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS