ΑρχικήUpdatesΟ Firefox αποκαλύπτει τη νέα αρχική σελίδα για Android και iOS

Ο Firefox αποκαλύπτει τη νέα αρχική σελίδα για Android και iOS

Ο Firefox παρουσίασε μια ενημερωμένη έκδοση της αρχικής του σελίδας για Android και iOS την Τρίτη, ανακοινώνοντας ότι η νέα αρχική σελίδα θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν στην τελευταία τους ανοιχτή καρτέλα, να βρίσκουν προσφάτως αποθηκευμένα bookmarks στην αρχική τους σελίδα, να βρίσκουν πρόσφατες αναζητήσεις ομαδοποιημένες ανά θέμα και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Ο Firefox 93 της Mozilla κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Firefox

Δείτε επίσης: Ο Firefox παρακάμπτει τις default browser ρυθμίσεις των Windows 11

Ο Firefox ενημέρωσε τον Μάιο το πρόγραμμα περιήγησής του, αλλά το επανασχεδίασε ξανά, αφαιρώντας αυτό που ονόμασε ως “clutter” και παρέχει μια λίστα λειτουργιών που δημιούργησε με βάση το feedback των χρηστών.

Η νέα αρχική σελίδα θα επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν καλύτερα τις καρτέλες τους και η Mozilla είπε ότι ο νέος Firefox για κινητά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έκδοση Beta. Η νέα αρχική σελίδα είναι διαθέσιμη για άτομα με Android 5.0 και νεότερη έκδοση καθώς και iOS 13 και νεότερη έκδοση. Πολλές από τις λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε Android και θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες iOS τους επόμενους μήνες.

Η Vesta Zare, ανώτερη υπεύθυνη προϊόντων στο Firefox Mobile, είπε στο ZDNet ότι η αρχική σελίδα σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επανέλθουν στο περιεχόμενο και τις δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν όσα χρειάζονται για να κάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα.

Ο Firefox σημείωσε ότι ήθελαν “να σηκώσουν αυτό το βαρύ ψυχικό φορτίο να θυμούνται να τελειώνουν τα μισά διαβασμένα άρθρα ή την έρευνα για τις διακοπές μέχρι να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν αυτές τις εργασίες”.

Δείτε επίσης: Chrome, Firefox, Safari, Edge & Brave: Ποιες ρυθμίσεις να αλλάξετε για να ενισχύσετε το απόρρητο;

Η Zare είπε ότι ο Firefox για κινητά υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση στην περιήγηση εν κινήσει, «παρέχοντας εμπειρίες που θα ανακουφίζουν τους χρήστες μας».

Σύμφωνα με την Zare, η νέα αρχική σελίδα του Firefox είναι καινοτόμα επειδή βοηθά τους χρήστες να επικεντρωθούν σε ό,τι είναι σχετικό και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ομάδα.

Ο Firefox επανασχεδίασε και το Pocket, την πύλη ειδήσεων του. Είπαν ότι οι χρήστες ήθελαν περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο σε αυτούς, οπότε τώρα το Pocket θα είναι προσαρμόσιμο και θα μπορεί να ταιριάζει με αυτό που σας ενδιαφέρει να δείτε. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS